- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
McLaca
őstag
válasz
Siffredi
üzenetére
Semmi bajom vele (bele vagyok szeretve
), a DELL meg nem tehet arról, hogy a Seagate a Maxtor megvásárlása után elmaxtorosodott...
Persze talán még mindig jelent valamit a Seagate neve. Megörültem, hogy ilyen vinyó van a gépben, és nem pl. Fujitsu, vagy Samsung. Utóbbival amúgy a hőmérsékletén kívül nincs bajom, a 3,5-ös külső USB-sem, és a régi Clevomban bad sectorosodás (legjobbakkal is előfordul) miatt már kicserélt 2,5"-es is nagyon melegedett. Clevoban most Fujitsu van. Az is melegszik.A Vostrom Seagate-je most 39°C-os. 40 fölé sosem megy. Épp ideális. Majd nyáron meglátjuk.
A kijelző helyes színbeállításával egyébként sokat lehet tökölni. Most egy kontrasztos beállításom van, ahol viszonylag minden szín egyensúlyban van, de elég kontrasztos - viszont emiatt szép élénk színű - képeket produkál (azaz a sötét részekkel lehet probléma). Esetleg majd megadhatom ezeket, mert alapból tiszta kék minden (ez szerintem Intel betegség, a Clevom ugyanezt játszotta, az is Inteles).
Eddigi egyetlen említésre méltó negatívuma részemről, hogy a kijelző az utolsó 2 centin elenged és lecsapódik. De mivel nincs zár rajta, lehet, hogy ez szándékos, mivel fejreállítva is zárva marad
, és zár hiányában nem biztos, hogy a szoros zsanér miatt teljesen rá lehetne zárni a gépre.atosz: októberi driverek voltak a DVD-n, amit én kaptam a géphez. De mivel XP-t használok, letöltöttem mindent netről.
Siffredi ismét: a topicot folyamatosan olvasva jutottam el az utolsó HSZ-edig, ami kissé meglepő. A memóriakártya slot alatt a kártyaolvasót érted elöl, a LED-ek alatt? A vaklapnak nálam is van kis játéka, de eddig ilyet minden kártyaolvasónál láttam, ha szoros lenne, nem lehetne belepaszírozni a kártyát, meg mivel multislot, ez előfordul.
Most meg is néztem gyorsan rendes SD kártyával, szorosabb, mint a vaklap, de némi mozgása azért így is van. Ezt nem is lehet tökéletesen szorosra csinálni, pl. az USB csatlakozók sem fixek soha. Legalábbis én sem kártyaolvasóból, sem USB-ből nem láttam még totál fixet. A "minden állásban" alatt mit kell érteni?Az akku nálam sem 100%-osan fix, kb. 0,5mm-es mozgása van fel-le, de önmagában a gépet forgatva nem kotyog, csak szándékosan mozgatva (az akkukotyogás egyébként tipikus hibaként emlegetett sok fórumon).
A GMA950-re: milyen procival kértdet? Mert szerintem a 965Express chipsetet csak sánta józsi platformhoz teszik bele, ami Merom magos procit (C2D) és, Intel WiFi-tjelent elvileg. Ha nem ilyen proci van benne, akkor lehet, hogy más alaplappal kaptad. Az enyém egyébként már a lengyelországi gyárban készült.
Vostrosok, ti kaptatok nyomtatott kézikönyvet (szétszedési útmutató és társai) a géphez?
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Melyik tápegységet vegyem?
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen autót vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Acer Nitro 5 AN515-55
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), a DELL meg nem tehet arról, hogy a Seagate a Maxtor megvásárlása után elmaxtorosodott...
Persze talán még mindig jelent valamit a Seagate neve. Megörültem, hogy ilyen vinyó van a gépben, és nem pl. Fujitsu, vagy Samsung. Utóbbival amúgy a hőmérsékletén kívül nincs bajom, a 3,5-ös külső USB-sem, és a régi Clevomban bad sectorosodás (legjobbakkal is előfordul) miatt már kicserélt 2,5"-es is nagyon melegedett. Clevoban most Fujitsu van. Az is melegszik.
, és zár hiányában nem biztos, hogy a szoros zsanér miatt teljesen rá lehetne zárni a gépre.