- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Pánik a memóriapiacon
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Milyen videókártyát?
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Magnum_
üzenetére
igyekszem röviden:
szombaton vetem egy kedves fórumtárstól egy full fóliás refurbizált Dell E5250-et, akku azért már nem volt acélos, benne 2.5" SSD + 38wh akku. Így nézett ki:
[link]
felette az 51wh-s új akku (szintén kedves fórumtársunk hozta nekem, ha már úgyis új kell, legyen teljesen klassz.
valóban az a gyári rack szükséges, amit Somasz linkelt, elvileg lesz olyanom hivatalos forrásból, de hosszú idő, mire megjön. Ebből kiindulva bármilyen - ideiglenes jelleggel akár - msata-sata adapter NEM megfelelő, nem férne el a nagy akku miatt, csak olyan jó, ami olyan elrendezésű, mint a gyári rack-ben lévő. Ílyet keresve találtam Ebay-en, de itt PH-n is egy fórumtársnál, nála vettem egyet, fenti képen látható bal oldalon.Abba beletettem az új msata ssd-t, behelyeztem az új akksit (konnektor átszerelése és csatlakozók preventív tisztítása után persze), így néz ki: [link]
Aida képernyő: [link]
Persze először jött -utánaolvasva szokásos - hiba, hogy narancssárgán villogott a töltő led és nem észlelt akkut, kihúz, bedug, jó. Gyors Win10 telepítés, most tölt.
Remélem jó lesz, ha érdekel Titeket, írok majd üzemidőt.Mivel van szabad slot és 1x8gb van benne, e-penis növelés céljából tervezek +8gb (=16GB) ramot bele.
A gép amúgy teszik nagyon, jó ez a tuccsos IPS fHD kijelző, súlyra persze több, mint a 7240, viszont eddig halkabbnak tűnik. Még van rá NBD gari. Ha az új 51wh-s akku jól fog teljesíteni, akkor jó barátok leszünk, bár egyébként sem terveztem Dell Lati vonalról elpályázni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Arc Raiders
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Pánik a memóriapiacon
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- Milyen légkondit a lakásba?
- Revolut
- További aktív témák...
- BLACK WEEK! Lenovo Thinkpad P15 Gen1, i7-10875H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
- IRÁNY A KARIFA! Lenovo Thinkpad P15 Gen2, i7-11850H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- Dell Latitude 7480, 14" FHD Érintő kijelző, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Szá
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest