Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Magnum_

nagyúr

válasz Magnum_ #63405 üzenetére

igyekszem röviden:

szombaton vetem egy kedves fórumtárstól egy full fóliás refurbizált Dell E5250-et, akku azért már nem volt acélos, benne 2.5" SSD + 38wh akku. Így nézett ki:
    [link]
    felette az 51wh-s új akku (szintén kedves fórumtársunk hozta nekem, ha már úgyis új kell, legyen teljesen klassz.
    valóban az a gyári rack szükséges, amit Somasz linkelt, elvileg lesz olyanom hivatalos forrásból, de hosszú idő, mire megjön. Ebből kiindulva bármilyen - ideiglenes jelleggel akár - msata-sata adapter NEM megfelelő, nem férne el a nagy akku miatt, csak olyan jó, ami olyan elrendezésű, mint a gyári rack-ben lévő. Ílyet keresve találtam Ebay-en, de itt PH-n is egy fórumtársnál, nála vettem egyet, fenti képen látható bal oldalon.

Abba beletettem az új msata ssd-t, behelyeztem az új akksit (konnektor átszerelése és csatlakozók preventív tisztítása után persze), így néz ki: [link]

Aida képernyő: [link]

Persze először jött -utánaolvasva szokásos - hiba, hogy narancssárgán villogott a töltő led és nem észlelt akkut, kihúz, bedug, jó. Gyors Win10 telepítés, most tölt.
    Remélem jó lesz, ha érdekel Titeket, írok majd üzemidőt.

Mivel van szabad slot és 1x8gb van benne, e-penis növelés céljából tervezek +8gb (=16GB) ramot bele.

A gép amúgy teszik nagyon, jó ez a tuccsos IPS fHD kijelző, súlyra persze több, mint a 7240, viszont eddig halkabbnak tűnik. Még van rá NBD gari. Ha az új 51wh-s akku jól fog teljesíteni, akkor jó barátok leszünk, bár egyébként sem terveztem Dell Lati vonalról elpályázni.

Új hozzászólás Aktív témák