- Nyomtató topik
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PTM
aktív tag
válasz
Dragon3000 #7 üzenetére
Igazából akkor mindkettővel lehet gond, érdemes jól megnézni, hogy egy durvább kártya belefér-e.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
FireKeeper #2 üzenetére
Szerintem a vga magasság jobban korlátozza a dolgokat, mert a táp csatlakozó miatt kell plusz hely vagy valami 90 fokos csatlakozó kell. Az FE4090 csak 304mm hosszú, így a magasság lehet gond.
-
Nem rossz elképzelés, de ugyanaz a hiba mint megannyi háznál, hogy ha dobnak rá 1-2 centit, akkor érdemben nem változik a mérete, ugyanakkor pl. nem kell szenvedni a táppal.
Illetve, amit már a többiek is említettek, hogy erre a VGA-hosszra ma nem lehet csúcsgépet építeni. -
Thermaltake Supressor V1-esem van, valamikor esedékes egy kis bővítés, mert kicsit szűkös, lehet erre benevezek.
Habár az említett házba még egy Asetek LCLC-t is be bírtam tuszkolni
-
Sundesz
addikt
Beszereztem egy ilyen házat én is, jó paraméterei vannak, a VGA 305 mm hosszúsága valóban kőzépkategóriára szűkíti a választékot. Ez egyebként a CH160 csak állítva + az alján a digitális kijelző.
-
FireKeeper
nagyúr
pofás ház de a mai piacon a 305mm-es VGA hossz limit sajnos elég problémás.
-
Nagyon jó kis ház, Tecsőn nézegettem róla videókat pár hete.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nyomtató topik
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Xbox tulajok OFF topicja
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest