Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Atomant
tag
Az User's egy számtech bolthálózat én ott vettem. Nem véletlenül irtam hogy karcmentes, olyan mint ujj korában. Ha kereskedő lennék simán eladnám ujként. Kopás és hiba nélküli max ami lehet hogy kimerült az elem a távirányítóban (az is kopásmentes). Természetesen minden gyári tartozékkal eggyüt. Az utánvétes dolgot nem igazán tudom, de szerintem nem a leg egészségesebb dolog egy elektronikai eszköz számára a dobálós magyar királyi posta. (egyszer rendeltem egy kipufogó dobot es azt is sikerült behorpasztaniuk pedig az saválló lemezből volt)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen széket vegyek?
- Sorozatok
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Elkaszálták a Prince of Persia: The Sands of Time Remake-et
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Gamer PC - i5 13400f, RTX 3080ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Corsair MP600 PRO XT 2TB Heatsink NVMe PCIe Gen. 4
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor S27A850D PLS panel, kis hibákkal, DP porton kell használni!
- NEC 27" 2K 2560x1440 IPS monitor pici hibával PIVOT mód, HDMI, DP port
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs