Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Apple MacBook
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
Atomant
tag
Az User's egy számtech bolthálózat én ott vettem. Nem véletlenül irtam hogy karcmentes, olyan mint ujj korában. Ha kereskedő lennék simán eladnám ujként. Kopás és hiba nélküli max ami lehet hogy kimerült az elem a távirányítóban (az is kopásmentes). Természetesen minden gyári tartozékkal eggyüt. Az utánvétes dolgot nem igazán tudom, de szerintem nem a leg egészségesebb dolog egy elektronikai eszköz számára a dobálós magyar királyi posta. (egyszer rendeltem egy kipufogó dobot es azt is sikerült behorpasztaniuk pedig az saválló lemezből volt)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LENOVO ThinkPad Yoga 370,14",FHD, i5-7300U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,LTE,TOUCH
- 2018 MacBook Air 13 Retina, i5, 256 GB SSD / 8 GB ram, nemrég hőpasztázva + tisztítva, karcmentes,
- LENOVO ThinkPad s3 YOGA 14",i5-5200U,8GB DDR3,256GB SSD, WIN10,TOUCH
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- HP EliteBook 830 G8 11.Gen i5 16/256GB Gyári magyar bill, kb.0 perces, üzletből, 12 hó garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4513
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest