Legfrissebb anyagok
- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
PROHARDVER! témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Harcmezőre termett az új GeForce driver
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
Atomant
tag
Az User's egy számtech bolthálózat én ott vettem. Nem véletlenül irtam hogy karcmentes, olyan mint ujj korában. Ha kereskedő lennék simán eladnám ujként. Kopás és hiba nélküli max ami lehet hogy kimerült az elem a távirányítóban (az is kopásmentes). Természetesen minden gyári tartozékkal eggyüt. Az utánvétes dolgot nem igazán tudom, de szerintem nem a leg egészségesebb dolog egy elektronikai eszköz számára a dobálós magyar királyi posta. (egyszer rendeltem egy kipufogó dobot es azt is sikerült behorpasztaniuk pedig az saválló lemezből volt)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új, bemutató da
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest