- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Riasztó topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
Voltam már egy párszor a Honfoglaló étteremben, s valóban, igényes hely. Eddig ott nem ettem olyan ételt, ami nem ízlett volna. Nem is beszélve arról, hogy a felszolgálók is nagyon intelligensek és kedvesek.
Egyébként milyen érdekes, hogy manapság mindent Bisztrónak és Butiq-nak (Butik) hívnak... 10 évvel ezelőtt ciki lett volna ez a név, most meg alig tudom megkülönböztetni amikor valaki valamelyik ilyen helyről beszél. Nem szerencsés ez az elnevezés...
-
JoinR
őstag
Fejedelmi tál a Hongfoglaló étteremben
Ezt a kupont használva jutottam el a helyre, nagyon jól éreztem magam, a tál rendkívül bőséges és ízre is tetszett. A kiszolgálás is kellemes volt, ennyiért szerintem érdemes kipróbálni.
Aztán voltam még a Station Bistro-ban ezzel a kuponnal...hát itt már vegyesebbek az érzéseim, ízre rendben volt, de húst csak nyomokban tartalamazott. A kirakott képhez semmi köze..azért 1,5k-t megért.
-
devil-k
nagyúr
Nádas Halászcsárda
A név azért nem stimmel. A halászcsárdát leginkább vízpart mellett tudom elképzelni, nem pedig egy főút mentén. DE, ettől függetlenül,
a vasárnapi svédasztalos ebéd valami fergeteges!
Sokáig zárva volt a hely, de most megint kinyitott. Kiss Pali üzemelteti, aki annak idején a Paripa Csárdát. Egy valami ami nem kellett volna a svédasztalra: kagyló.
Minden más hibátlan, nem is gondoltam volna, hogy ennyire. Sokan voltak egyébként, élő cigányzene is van a vasárnapi ebédhez.
-
Marci79
senior tag
Pizza Vespa:
A kuponkódot a fizetési-rendelési aloldalon kell majd megadnod.
Kuponod adatai:
Kuponkód: D1E4997C47
Lejárta dátuma: 2014-09-04 23:59:59
Értéke: 320 FtNekem lejárna. Használja fel aki szeretné. Egy nem akciós tésztaételre váltható be a rendelésnél.
-
devil-k
nagyúr
Paripa csárda
Nem olyan régen jártunk ott. Az ételek nem voltak rosszak, ízletesek, nagy adag. A felszolgáló lehetett volna kicsit barátságosabb is, de a régi Paripához képest sokat esett a színvonal. A desszert (somlói galuska) ehetetlen moslék volt. Direkt elvitelre kértem, amikor otthon megkóstoltam, azt hittem, hogy elájulok. Borzasztó volt. Azért ezen elgondolkozhatnának egy kicsit... Nem hiszem el, hogy nem tűnik fel nekik, hogy annak a desszertnek semmi köze nincs az igazi somlóhoz. Se ízben, se állagban.
Egyébként mivel "messze" van, nem ragaszkodnék hozzá, hogy mégegyszer kimenjek oda... Majd pár év múlva. Talán.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Real Ghoost #193 üzenetére
Pedig nincs, két külön tulajdonos. Azért mondom ilyen bátran, mert ismerem a Romker tulajdonosát. Én még nem voltam ott, de ildomos lenne már ellátogatnom.
-
-
devil-k
nagyúr
válasz
Real Ghoost #190 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Real Ghoost #190 üzenetére
Ez érdekel. De árakkal.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Real Ghoost #188 üzenetére
Mexican volt a neve. Ott most egy új roncs kocsma van. Jól látod a helyzetet, a debreceni vendéglátó egységek színvonala is csökken. De ez országos probléma. Kevés a jó szakember és étterem.
-
Real Ghoost
aktív tag
A Színház felé volt egy mexikói hely, ahol kaják is voltak meg iszogatni is lehetett, de már jó pár éve bezárt.
A Csokonai éttermet próbáltam ki a múlt héten, nekem nem igazán jött be, még a rántott húst is sikerült félig nyersen tálalni...
Sajnos egyre siralmasabb a helyzet Debrecenben kajáldák terén, nem tudom meddig lehet még süllyedni.
-
törölt tag
Bicajozok tegnap Debrecen felé, Józsa körül megéheztem.
A Bikersbe nem lehet bicajt bevinni, meg az sok idő, így rápróbáltam újra sok év után a Gyros Shop-ra a 35-ös út mellett.
Sajtos-pitás lett az áldozat.
Tök vállalható a cucc ha eltekintünk az egészet büntetéssé alacsonyító gagyi füstölt sajt utánzattól. Anélkül meg kevésnek tűnik ami marad.Szólnak este, hogy menjünk inni...
Aki iszik az megéhezik. Volt egy ember a csapatban aki nem evett, de kitalálta nekünk hol együnk.
Buri buri
Állítólag Mexikói lenne. Mindenesetre kukorica meg lepény volt benne.De azt valahogy nem értettük, hogy a krémsajtos csirkehús mitől lesz mexikói eledel, illetve hogy került bele gomba, ami nem volt odaírva...
Adag nagyon jó, és finom. Tenni fogok vele egy próbát nem módosult tudattal is... -
törölt tag
Hol lehetne most az Újkert-Vénkert vonalon enni egy hambit, ami nem MegDobálszos? A Dózsa környékéről indulok biciklivel Józsa felé, és kéne valami, hogy fedezzem a reggeli műanyagbevitelem...
Nem is kötelező a hambi, lehet más gyorskaja is, csak meleg legyen... -
törölt tag
Ezt meg fogom nézni.
Más: Bartók körforgalom, bódé.
Ki van írva, hogy kemencés cuccok.
Odamegyek, bepróbálom, pofára esek. Zárás előtt bő órával elkezd takarítani a személyzet, így nincs kaja...
Legalább a táblát venné be ilyenkor.
(Azt mondta a kedves aranyos, hogy 18:00-ig van nyitva, és másfél óra neki a takarítás. Kérdezem tőle, hogy mi akkor az utolsó időpont amikor itt kaját lehet kapni, a válasz du 5. Nem tudom ez hogy jött ki neki.) -
-
Marci79
senior tag
Én online rendeltem mindig. Nem voltam bent egyben sem. Se időm, se energiám járkálni. Pláne meló után.
A Garda-ból csak pizzát rendeltem még. Más kaját nem. Eddig okés volt nálam. Csak kicsit sok idő, mire kihozzák, pedig nem is a város másik végére kell kivinniük.
A Vespa-ra nagyon rákaptam. A pici bakit elnézem, ha ritka. Kárpótolnak a "profizmusukkal".A Buddha az nagyon elvágta magát nálam. Az ezer forintos pirított tészta ugyan akkora, mint a köretként rendelhető változata ~400FT-ért. Akcióban 2 ezer felett ajándék palacsinta. 3 ezerért rendelgettem tőlük, de az utolsónál "benyelték" a palikat. Érdeklődtem náluk, hogy mi lett velük, de válaszra sem méltattak. Megrendelésnél szerepelt, még a visszaigazolásnál is és a blokkon is rajta volt. De azon tollal átfirkálva. Most nem azért a két nyamvadt paliért, de ajándék és nem kaptam meg és még nem is válaszoltak. Ha annyit mindtak volna, hogy "Elnézést! Technikai gond miatt nem tudtuk kiszállítani." azt mondom, jó, semmi gond akkor. De még ennyi sem. Az első rendeléstől számítva egyre sz@rabb volt a kaja, amit hozogattak. Azt figyeltem meg, hogy néhány kajálda az első 1-2 rendelésnél ügyel a minőségre. Utánna már fokozatosan egyre rosszabb és kisebb az étel.
Ott van pl. az Adria. Pl. a mextaco táljuk (meg a gyros is) első 1-2 rendelésnél "fullos" volt. De kezdett egyre "érdekesebb" lenni. Azután rendeltem más névvel és adatokkal. Újra "fullos" volt. Velük kölönösebb bajom nem volt. De az online rendelés megszüntetése óta 1X rendeltem tőlük. Ritka barom lehetett, aki kitalálta, hogy ne legyen több online rendelési lehetőség náluk. Nem is rendelek már náluk. Ilyen birkasággal elcseszni..... Ők tudják!
Van még a Grill-gyros salátabár. Ők is jók.... voltak. Csak idővel (kb. a 8.-10. rendelés után) ment össze az adag náluk és kezdett az íze is egyre jobban romlani. A gyros-tálra értem. Előnyük a többféle öntet volt. A kapros volt a legjobb. Ők is süllyesztőbe kerültek nálam.
A 40-es palacsintázóról még annyit, hogy a gyros-t ajánlatos kerülni. Förtelmes íze volt. :S A palacsintájuk viszont finom nagyon. A hambijuk is ehető.
-
törölt tag
Nincs ott baj.
A menüs és az a la carte étkeztetés főzéstechnikailag teljesen máshogy épül fel, és emiatt teljesen más az ára.
Ha mindig mindenütt az 590-890 közötti menüárat látod akkor automatikusan sok lesz a 2000Ft környéke holott ha a menüben lévő kaják étlap szerinti árát megnézed akkor kiderül, hogy általában közelebb lesz a 2000-hez. -
törölt tag
-
JoinR
őstag
Nem tudom ki szokott kuponozni, én nem gyakran, de néha ránézek, múltkor volt a Honfoglaló étterembe kupon (arról lemaradtam, ami érdekelt volna, a 3 fogásosok még kuponnal is 2000 felett voltak, annyit nem adok kajáért
), most a Tommy's Hill-be van. Én még nem próbáltam, de a 2 fős bőségtálra lehet benevezek, ennyiért talán még megérheti
-
gps76
őstag
Kb.két hete többször is rendeltem pizzát a Pizza Via-tól,mert nyertem egy utalványt a Campus rádióban és nagyon finom volt.
Mondjuk kívánság pizzát vettem,vékony tészta,fokhagymás paradicsomos alap,mozarella nélkül,csemege ubi,szalámi,bazsalikomos pesto. Érdemes megkóstolni,ha meg ott eszik valaki,igényes hely. -
devil-k
nagyúr
Garda Pizza
A pizza valóban nem rossz, nem az az echte olasz recept, de ízletes. A felszolgálók között van (vagy volt) 1 hátranyalt hajú, alacsony srác, igazi tuskó. El kell kerülni. Rugalmatlan, életunt sz*rházi. Egyszer kértünk egy Garda tálat, a rántott sajt úgy nézett ki, mint egy szénné sütött cipőtalp és amikor szóltunk neki, annyit mondott, hogy bocsi. Semmi olyan, hogy elnézést, hozunk egy másikat. Régen sokszor jártunk abba az étterembe, de soha többet most már. Pont ezek miatt...
Pizza Vespa
"Néha becsúszik 1-1 gyengébb eresztés (kicsit sültebb perem, etc.)"Ezt tapasztaltam én is, de egy profi vendéglátó egységnél ilyen nincs. Furcsa is lenne, ha a szívműtétek is így mennének, hogy olykor nem sikerült jól.
Buddha étterem
Egyszer rendeltem tőlük kínait. Nem volt rossz, de nekem túl "magyaros" volt, átestek a túlsó oldalra.
T_chris
Ez legyen a legkevesebb probléma. Cserébe javítsanak a minőségen.Más:
SZUSZ étterem:Tavaly jártam ott utoljára, illetve ma. Szomorúan tapasztaltam, hogy az egyik felszolgáló (szeplős, magasabb) még mindig ott dolgozik. Teljesen sötét a srác ehhez a melóhoz. Egyébként az ételek nem rosszak, tavalyhoz képest sokat javítottak. Illetve lekerült az étlapról a tatár beefsteak, amivel egyetértek, mivel egy ilyen helyen semmi keresnivalója nincs az étlapon. Főleg úgy, hogy amikor azt akartunk kérni, nem volt.
-
törölt tag
Pénteken rendeltem a Vespa-tól, időre itt volt, a futár megkért, hogy bele szeretne nézni a dobozba mert Csütörtök óta átálltak a motoros kiszállításra. Hát...
Háromfele csúszott a pizza a vágásoknál, de nem veszélyesen.
Szerintem nemsokára eljön az az idő, hogy ők sem vágják át teljesen a kiszállított pizzákat... -
Marci79
senior tag
Ismét pár személyes tapasztalatot szeretnék megosztani.
Garda Pizza:
Ízre jó. Árban nemvészes. Kinézetre "érdekes". Nem volt rossz.
Pizza Vespa: (Nálam 5 csillagos!)
Nagyon jó és rengeteg variálási lehetőség a pizzáknál. Ízre kiváló, állagra is jó. Néha becsúszik 1-1 gyengébb eresztés (kicsit sültebb perem, etc.), de elfogadható úgy is. Árban is jó és igyekeznek tartani a 45 perces szállítási időt. A futárok nem bunkók. Jópár rendelésen vagyok túl, de idáig semmi probléma nem volt! (Kopp-kopp!) Ajánlom őket.
Buddha étterem:
Kerüljétek. Nagy bullshit. Pocsék kaja, pici adag, néha kései szállítás.
40-es palacsintázó:
A nagytestvért (félkilós túrós) ajánlom! Baromi jó!
Uff.... beszéltem!
-
törölt tag
Pizza Holiday:
Elvitelre pizza, megyek érte, elhozom.
A tészta vastagabb mint szeretem, de finom.
De.
Úgy van 6 szeletre vágva, hogy hihetetlen.... 6 különböző méretű szelet, semelyik átló sem esik a felére.
De a legszebb.
A feltét. Két szeleten csak sajt, két szeleten normális, két szeleten meg ami lemaradt az elsőről...
Hihetetlen. Esküszöm ilyennel még nem találkoztam.
A kaja összhatása amúgy jó, finom, kiadós. -
töky76
tag
Ez teljesen igaz sajnos,
ha a manga cowboy, és a magic burger itt is képviseltetné magát, annak nagyon örülnék, és mások is szerintemT_chris: Én se értem, hogy 2014-ben hogy nincs honlapjuk, pedig már jó ideje megnyitottak...
Real Ghoost: kebabot meg dönert szoktam rendelni, 2 kólával és 2 talán közepes krumplit,
ez annyira bevált, hogy más kaját nem próbáltam. -
Real Ghoost
aktív tag
Én se találok sehol egy normálisat, a street bistró jól indult, de legutóbb már nagyon nem azt kaptam ott mint amire számítottam... Ha valaki felfedez egy jó burgerest (az ikonnál kevésbé elszállt árakkal) ossza meg itt velünk azonnal
Ráadásul nekem ez a Duna Döner sem adja annyira, pedig olyan sokan vannak jó véleménnyel róla, valahogy nekem nem jött be a kebap táljuk, lehet mást kéne kipróbálnom náluk.
-
törölt tag
Duna Döner.
Első és legnagyobb mínusz pont: Nincs weblap, csak facebook. Ott az étlap meg csak fénykép.
Ez így nem esett jól. Egy olyan cég ami ilyesmire képes, hogy felrángat egy közösségi oldalra na abból bármit kinézek...De megígérték, hogy küldenek szórólapot.
-
Real Ghoost
aktív tag
Az Akropolisz szerintem is egész jó, plusz pont nekik, hogy a szószokat egy külön kis tálkában hozta a futár, így mindből annyit öntöttem rá, amennyit szerettem volna, viszont nekem a saláta része annyira nem jött be.
Ez a Tarr Pizza már felkeltette az érdeklődésemet annyit lett itt dicsérve, de a gagyi honlap elriasztott... -
devil-k
nagyúr
válasz
#33253120 #152 üzenetére
Az Akropolisz-gyrosnál mindig is a kiszolgálással volt a baj. Amikor én jártam ott (kb. 1 éve), akkor két flegma nőszemély volt a pult túloldalán. Látszott róluk (illetve a hozzászólásaikból is lehetett következtetni), hogy iszonyú sötétek. Ilyenkor mindig elgondolkozom, hogy úrtisen, nem látja a főnök, hogy milyen embereket vett fel dolgozni?!
Amikor ott voltam, a hús olyan mesterkélten, sőt már tolakodóan volt fűszerezve.
"lvitelre lesz, erre mondja, hogy az 20-25 perc. Visszajönnénk akkor érte, olyat nem lehet. De kifizetjük most. Akkor lehet."
Ilyen szempontból nem ítélem el őket, gondolom volt már ebből probléma, hogy visszajönnek majd a kajáért és sosem mentek vissza. A mai világban semmit sem ér a másik ember szava (rossz esetben).
Tarr Pizza
Ingyenes weboldal 2014-ben?
Ez azért durva. De ettől függetlenül lehet isteni a pizzájuk.
-
törölt tag
Mai: Akropolisz-gyros Egyetem sugárút.
Fél kettő körül benéztünk, kértünk két tálat elvitelre, mondja a kedves a pultban, hogy ok, mondjuk, hogy elvitelre lesz, erre mondja, hogy az 20-25 perc. Visszajönnénk akkor érte, olyat nem lehet. De kifizetjük most. Akkor lehet. Fizetek 10000-el. Kisebb nincs? Ezt csak ekkorában gyártják. Akkor visszaad. 170Ft-al kevesebb a visszajáró. Mutatom neki, kivesz 30-at, ad egy százast, mondom ez így még nem az igazi. Meg kellett számoljam neki, hogy hol a hiba. Megyek vissza olyan 28-30 perc múlva, az én gyrosom akkor veszik ki a mikróból hőtárolósedényestől.A kollégáét még el sem kezdték. De azt is mikrózták, hiába vágták hozzá az orrom előtt frissen a húst.
Az enyémre a sajtot az egyik csaj rakta csipesszel a mosogatóból, a kollégáéra ugyanonnan a másik kézzel. (Az a csaj kb 1000x kezet mosott míg ott voltam ez tetszett) Tudom, hogy a mosogatóban dobozban van a sajt, de akkor is ott a pult, van benne üres hely, rakja oda.
Amúgy szörnyen jó volt a saláta/hús/burgonya arány, kielégítő méretű az adag, megfelelő árért. Az íze ezerszer jobb volt mint egy éve amikor utoljára ettem ott. Ajánlott.Estére egy Püpü kedvencét piszkálok most a Tarr Pizzától.
Drága, de b*szott jó...
-
gps76
őstag
Valamelyik nap nyertem a rádióban a PizzaVia-ba szóló pizzautalványt,és ettem kívánságpizzát,vékony tésztával,oliva olajjal,bazsalikomos pestoval,szalámival,paradicsomos alappal. Hát valami isteni finom volt...
-
törölt tag
Az a Biker's. Szoktam ott enni. A pizza végét valahogy mindig felajánlják, hogy elcsomagolják....
És jó, és finom, de Debrecenbe azt hiszem csak a Vezér utcáig szállítanak...Más.
Bementem a Tini ninjába, kértem elvitelre pizzát, (ismernek, ott lakok felettük, tudják, hogy visszamegyek érte, tegeződünk meg minden) időre visszamentem, elhoztam, csalódtam.
A széle olyan ropogós mint szokott, a feltét isteni, de valahogy sikerült "piskótát" rakni a pizza alá. Vastag, levegős tészta....
Ennyire szünidő van? -
töky76
tag
Sziasztok, az én ajánlásaim "gyorskajákra":
Hamburger: Ikon
Pizza: Tar pizzéria
Kebab, gyros: Duna döner, régen kebab house-ból rendeltem, de mióta megnyílt a duna, többet nem.Ezek mind minőségiek, jó adagok, és mindig beváltak, egyszer nem volt gond velük.
Az Ikon a kedvencem nagyon jó hely. 1 héten 2x minimum betérünk.Csöcs
-
Real Ghoost
aktív tag
Ennek van köze a lenti Leroy Café-hoz? Mert nekem az is hatalmas csalódás volt, ahhoz képest, hogy bevettem a marketing dumát, hogy ez milyen elités elegáns stb hely, ehhez képest 900 ft-ért valami bolero italporhoz hasonlítható ízű "házi" jeges teát hoztak ki, ami ihatatlan volt, ott is hagytam majdnem az egészet, a felszolgáló meg nem értette mi a gond vele...
-
ildi_
tag
Leroy pizza a Fórum fenti részén borzasztó. A tészta még jó is, de az alap és a feltétnek nevezett pár szelet szalámi igazából szóra sem érdemes. Mintha arra törekednének, hogy egyszer megkóstoljam és utána elfelejtsem és ha arra járok eszembe jusson, hogy ez nem pizza és inkább továbbmenjek. Mondjuk 600 Ft/szeletért mit is várjon az ember...
-
törölt tag
Pepe Nero.
Vállalható, nem kiemelkedő, a közepesnél azért sokkal jobb. Köret/steak arány lehetett volna kicsit jobb.
Az önkiszolgáló kiabálós étterem jól néz ki, és drágább mint egy kiabálós önkiszolgáló étteremnek kellene lennie. -
törölt tag
Az melyik bistro?
Én a Bonitában a napokban, nekem bejött, a Szultánkenyeret próbáltam, valami isteni finom. Dél fele voltam, kicsit kapkodós volt a kiszolgálás, de összességében még azt is elnézem nekik, hogy csak csirkével dolgoznak...Más. Régóta szemezek a Péterfián lévő Kiskifli nevű pékség-reggeliző hellyel.
Hát.... Jól néz ki a hely, de annyira túlárazott, hogy már felette áll annak a szintnek is, amikor azt mondja az ember, hogy megérdemlem, miért ne...
1 pár virsli 500, 1 bagett 250, ugyanebből a bagettből szendvics talán 750?
Ha már ott voltam, körbenéztem, kicsit olyan nem tudom. Elegáns akarna lenni a hely, de mégis inkább olyan az érzésem, mintha egy felturbózott kinézetű tejivó lenne a 80-as évekből. Szép, meg minden, de valahogy az összhatás nem adta.
Viszont (ha már ott voltam) vettem két bagettet, az egyik fehér, a másik magvas volt. Mostanában nem ettem olyan jót mint akkor. Számomra az idei év eddigi legjobb pékárúja. Csak mocsok drága.
Szerintem, először, és utoljára voltam ott...
Gyors google után csak facebookot találtam tőlük: [link] -
törölt tag
válasz
Real Ghoost #139 üzenetére
Az nekem is feltűnt. A vége az lesz, hogy ráfanyalodok megint valami buszmegállós büntetésburgerre...
-
Nyx89
aktív tag
válasz
Real Ghoost #137 üzenetére
A Jenki burger "tulaja"(nem tudom hogy tényleg az, viszont azt tudom hogy mindig ott volt. Ő most a neon új burgerbiszniszénél van jelen ha jól tudom, de még nem kóstoltam, lehet érdemes kipróbálnod
-
Real Ghoost
aktív tag
Hamburger szinten szerintem is rosszul áll Debrecen, a Jenki burger volt az utolsó hely, ahol igazán ízlett a burger. a Street sem volt rossz eleinte, de szerintem is sokat esett a minősége, ami régen nagyon ízlett ott ta csípős grilles csirkés szendvics, itthonra megrendelve már pocsék volt...
Ezt a Pizza Valentinót eddig nem próbáltam, de mivel többen is dicséritek itt, ma lehet rendelek tőlük. -
devil-k
nagyúr
Pizza:
Pizza Valentino
Bisztró (IKON mellett, a pontos nevét nem tudom. Itt nincs kiszállítás)Gyros, döner:
Kabap ház
Duna Döner
Aladdin Gyros (A Széchényi utcán a Hal-köznél)
Segner téri gyros (esetleg)Hamburger:
Debrecenben nincs olyan hely, ahol lehet kapni tisztességes, igazi hamburgert. (Itt nem játszik a Meki és a BB) -
devil-k
nagyúr
Duna Döner
Megmondom őszintén eddig a Kebap-ház volt a No.1. Nagyon sokat, hetente akár kétszer is ettem/ettünk ott. De így idő után kicsit eleresztették magukat a minőség szempontjából. Most is finom, de nem az, ami régebben volt. Kicsit fenntartással kezeltem az Apolló mozi mellett megnyílt Duna Dönerest, de kellemesen csalódtam. Nem mondom, hogy jobb vagy rosszabb, mint a Kebap-ház, hanem másabb, s pont ez kellett nekem. Az utóbbi időben nem is voltam a másik helyen, csak a Dunában.
Vespa
Mióta vannak főételek, azóta még színesebb a paletta, azok nagyon nagyon finomak. Bár ami furcsa, hogy eleinte nagy adagokat adtak, most meg már kb. akkora, mint egy féladag, de ettől függetlenül ízletes. A bolognai is finom lenne, de utóbbi időben annyira zsíros, hogy felfordul tőle a gyomrom. A pizza nem rossz, de nem az igazi számomra. Szerintem a legjobb pizza a városban két helyen van jelenleg: Bisztró (Az IKON mellett, a pontos nevét nem tudom) és a Pizza Valentino.
Pizza Fortuna
Középiskolás koromban az átbulizott és alkoholos éjszakákon sokat rendeltünk innen. Nem volt rossz, sőt. Sajnos, azóta nem tudom, hogy milyen lehet.
-
wandam
csendes tag
Pár új tapasztalat
Duna Döner (apollónál nyílt): gyrost próbáltam tortillába, nem rossz, de a Kebab House-os még mindig jobb szerintem
Hozé Pub (régi adams pub): amikor megnyílt, párszor rendeltem tőlük pizzákat, a 3 sajtos és a baconos elég jó volt AZ ÁRÁHOZ KÉPEST 550 huf, ilyen napi akciókba, már akkor is volt 1,5 órás kiszállítási idő néha, na ez azóta minden irányba csak romlott, egy január óta nem is rendeltem tőlük.
Botticelli Pizza és Snack Bár: hamburgert és pizzát rendeltem még tőlük, a hamburger az árához képest nagyon megérte, marha húsból, jól átsütve, vastag húspogácsa (ami negatív is lehet, ha valaki nem szereti hogy a hús domináljon és eddig csak a 10 dekás verzióról beszéltem
) a pizza viszont már felejthetőbb, jó vékony tésztás, csak a paradicsomos alap, nekem olyan semmilyen volt rajta, nem sorolnám a kedvenceim közé.
Happy Hot Pizzéria: párszor rendeltem még tőlük, töltött meg sima peremes pizzát, minőségre rendbe voltak, akciókat kihasználva még az ár se olyan vészes.
Hello Pasta: (tésztás hely a bikánál) egyszer próbáltam még, akkor nagyon éhesen tértem be, és mivel forró volt a kaja, szétégette a számat
ezt leszámítva, ízlet, érdemes kipróbálni ha nagy tészta evő vagy.
Street Bistro Bar: hambit és a grill szendvicset próbáltam, mindkettő ízlett, bár a hambi az árához képest nem nagy adag, de legalább adnak mellé krumplit és káposztasalátát.
És akkor még pár élmény, már elemzett helyről
Vespa: még mindig innen rendelek a legtöbbször pizzát, negatívat még most se tudok rá mondani, az új "fogásaikból" még csak a Bolognait próbáltam, az nagyon ízlett, el találta az ízlésvilágom, csak kicsit túl lett árazva szerintem.
Pizza Fortuna: nagyon rég nem rendeltem már tőlük, pár napja rábeszéltek, kellemes csalódás, ízlett a pizzájuk, a tészta széle még mindig elég vastag, de a feltétre nincs panasz.
Pizza Upps: a legfinomabb szalámis pizza amit ettem valószínűleg náluk van, extra vékony a tészta, de ha nem a tésztával akarok jól lakni, akkor perfekt
Kebab House: az elmúlt pár hónapban sajnos esett a színvonala, mondjuk elég sokat is ettem náluk, lehet hogy csak a nagyobb számok törvénye alapján, többször futottam bele negatív dologba. Gondolok itt arra, porc a csirkehúsba, kicsit oda égett pita, vagy az új fajta mirelit krumpli. De még mindig a kedvencem kebab téren.
-
Peti78
őstag
válasz
#33253120 #130 üzenetére
Hell's chicken-t. harmadszorra voltunk ott, eddig minden rendben is volt. Azért vagyok felháborodva, mert meg akarták magyarázni, hogy a porcogó és a bőr (amiről amúgy szó sem volt) a szendvics természetes része. Az azonosíthatatlan gumis "adalék" lehetett a bőr? Na mindegy, ha azt mondják bocs, ezt elkúrtuk, oké. De ez... ez amikor a szemetet tolják a pofádba ehhez pofa kell.
-
Peti78
őstag
Egy hely, ahol úgy gondolják, hogy a porcogót, és valami beazonosíthatatlan gumis jellegű, összerághatatlan anyagot csirkehúsnak hívnak. Egy hely, ahol a pénztáros mindezt meg akarja magyarázni, mert a csirke része. Naja, meg a toll, a csont és a tyúkszaros tyúkláb is. Ez a http://www.streetbistro.hu/
-
gps76
őstag
válasz
#33253120 #127 üzenetére
Tegnap vettem a Piac utcán az Ikon mellett a Bonita nevű kis hangulazos kajázóban salame milano pizzát és nagyon finom volt. Vékony a tésztája,a szélén picit vastagabb,paradicsomos alapja van,és fokhagymás olivaolaj van rajta. Aki szereti a lángost annak ízleni fog,és jó mert az oliváolajtól nem émelyeg az ember, nem is száraz nyögvenyelős az egész.
-
törölt tag
Hasonlít a Vespához, de kicsit más a tészta.
A feltétek főleg szokatlanok a nem hétköznapi pizzáknál. Nekem az 1000 líra pl nagyon bejön.
De akkor, hogy a Vespa is itt maradjon: http://www.pizzavespa.hu/ciaoitalia/ Nyerj velük, töltsd fel a blokkodat. -
gps76
őstag
válasz
#33253120 #121 üzenetére
Pizzából a Pizzavespa nálam sokszor bizonyított,akármilyet is rendelek.(múltkor egy baráti társasággal egyszerre rendeltünk 7 db 32-es különfélét és 45 perc alatt megjött mind,ehető állapotban).
Régebben a pizzaexpresszből rendelgettem,de most nem tudom milyen lehet,annakidején jó volt.
Gyros-ból a Víztorony utcán a Jalla gyros szintén hasonló minőség,van íze a szín csirkehúsnak mócsing,rágós kövér nélkül,és valami törökből,araboktól,vagy mittudomén honnan hozott isteni fűszer rajta,ami nem hasonlítható máshoz olyan finom. -
Nyx89
aktív tag
válasz
#33253120 #119 üzenetére
Nem ajánlom...
Pár hónapja voltam ott ismerőssel először és utoljára...Kért egy csirkés burgert fűszeres sült burgonyával, a következőket csinálta előttem végig a köhögő(feltehetőleg náthás) és előzőleg dohányzó(vele együtt mentünk be) kislány, kesztyű, és mindenféle kézmosás nélkül.
- csirkemellszelet kivétele nejlonzacskóból, majd kézzel befűszerezése
- kéztörlés nadrágban
- sültburgonya befűszerezése kézzel, a műanyag munkalapon, mindenféle alátét nélkül
- kéztörlés nadrágban ismét
- hússütés közben tüsszentés, de illedelmes volt és a kezét a szája elé rakta, de ugyanabba a nadrágba törölte...
- majd kézzel lenyomva szétvágta a zsömlét, és amit a kés oldalra trancsirozott letépkedte(vártam hogy megeszi..)
- a zöldségeket kézzel rakta bele, hiába volt ott a sok csipesz
(Én tuti nem ettem volna meg)Mindezt hétköznap ebédszünetben végignézni, felbecsülhetetlen. És persze reflex-szerűen kerek összegből adott vissza..vicc. Kerüld el a helyet.
-
törölt tag
Kálvingrill-el van valakinek tapasztalata? Valami combos reggelit akartam rendelni, de a honlapjuk a gilbert pizza honlapjára van irányítva, és ott nincs grill étlap.
A facebookon láttam, csökkentett nyitvatartás van valami átalakítás miatt, de csak a zárórát írták meg, a reggeli nyitást nem. Ami egy non-stop esetén nem elhanyagolható.
Mire ezt tabletem bepötyögtem, el is ment a kedvem tőlük. Ha főzni is így tudnak, akkor inkább jó ez így... -
MY2K
aktív tag
Pár napja fogyasztottam egy gyros tálat Józsán az üzletháznál a mozgólépcső alatt van egy szimpi kajálda.
Sajtos gyros-t kértem, gyorsan elkészült az adag megfelelő volt. 800 Ft-ért. Jó ár-érték arány. Próbáljátok ki! -
Peti78
őstag
Kimaradt... járt valaki mostanában a street bistro-ban? jókat olvastam róla a burger blogon egy szeptemberi írásban. ha még mindig jó, kipróbálnám
-
Peti78
őstag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a Tinininja pizzázón kívül elérhető-e gluténmentes pizza máshol is Debrecenben?
Köszi -
ildi_
tag
Mint előzőleg írtam is, nem rendeltünk mostanában a Segner téri dönerestől, a héten viszont arra jártunk és megéheztünk, de csalódtunk. A régi megszokott ízek helyett valami hasonló, de nagyon felejthető dönert kaptunk. Csípősen kértük, ami régen csípős szószt jelentett, most pedig szórtak rá chiliport... A hús pedig nagyon rágós, a régihez egyáltalán nem hasonló volt. Hová tűntek a régi ízek??? Ez volt a legjobb döneres Debrecenben.
-
ildi_
tag
Legújabb kedvencünk a Mikepércsi úti döneres. Pár éve rendeltünk először, egyáltalán nem ízlett, aztán nem is rendeltünk egy jó darabig. Fura volt az abszolút kedvenc, Segner téri döner után. Aztán újrapróbáltuk amikor a Segneres megszüntette a házhozszállítást, azóta pedig csak tőlük rendelünk, nekünk bejött.
-
törölt tag
Jut eszembe. Tegnap hajnal fél 2 körül bementem a Péterfián a burgereshez. Vettem egy ínyencet elvitelre.
Hibák:
- A hús átmérőre feleakkora volt mint a zsömle.
- A gomba nyersen került bele, előttem vették ki az üvegből, lerázták, és hajrá. Legalább a tartósítós levet lemoshatták volna.
- Ebbe elvben jár sonka. Kaptam is bele pár csík valamit ami egy erősebb parizer kinézetét és ízét adja.
- Kérésemmel ellentétben ketchupot, és mustárt tettek bele.
- Olyan búvalb***ott a személyzet, hogy inkább elcsomagoltattam, mint hogy ott egyem meg...
Nem drágák, non-stop, de a minőségen lenne mit csiszolni... -
törölt tag
Mivel felettük vagyok pár emelettel gyakran rendelek tőlük, mert hamar kész. Általában 15-20 perc múlva tudok menni érte.
Jók, bár nekem túl vastag a tésztájuk. De az ízvilág bejön.
Rögtön a második nálam a tar pizza után.
Szerk.:
Tini ninja pizzéria android app -
Gerzsi
tag
Tini nindzsa pizza szerintem a legfinomabb Debrecenben.
Barátnőmmel mindig tőlük rendelünk. -
kacsuszka
aktív tag
Pizzából szerintem a HappyHotPizza legnagyobbja a legjobb a pizza max!
érdemes megkóstolni! -
Bikkrom
senior tag
Valahol itt ért véget a kezdők szerencséje.
- Először a Garda hozott ki pizza batyut pizza helyett ami sehol sem volt jelezve semelyik étlapon, hogy az batyu. Ehetetlen volt.
- Aztán a Charlie's hozott ki felismerhetetlen pizzát. Az egész egy egybefolyt mártás volt, egy egész darabot nem ismertél fel rajta, hogy az szalámi vagy zöldség... Egybefüggő massza.
- Majd a Di Casa hozta kétszer is a két óra feletti kiszállítási idejét. De SOHA, a 20+ rendelésből egyszer nem értek ide az ígért 1 óra alatt... Faxért írják ki akkor?Hiába jó a pizzájuk és olcsó is a 45-ös, annyira le lettek hordva most, mint a Garda a pizza batyu miatt. Innentől ki mer onnan rendelni ahol egyszer már durván kiosztottad az illetékest?
- Pár napja a Don Pepe hozott szénné égett havi akciós pizzát. Pedig eddig mindhárom hónap nagyon finom volt és legalább időben szállítanak.
- Stb...
Az ember kezdi azt érezni, hogy egy kiszállítást is vállaló normális étterem sincs ebben a városban ELFOGADHATÓ áron. Lassan ott tartok, hogy 1500 alatt nincs semmi ehető és megbízható. Annyiért meg egy teljes napi kaját összeütök... Találsz egy jó kajáldát, pár rendelés után befürdesz, majd adsz még nekik esélyt nem keveset, és egyre csak rosszabb...
Ha valakinek mégis van tuti tippje azt szívesen fogadom. Pizza, gyros, hamburger. Ebben a sorrendben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest