Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos fejegységek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Autós kamerák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Aktív témák
-
simonzé
addikt
Vennék 400-450 wattos megbízható tápegységet olcsón. 2-3000 Ft-os kategória érdekel, kizárólag hibátlan. Privátban keressetek!
-
simonzé
addikt
Keresek:
1. működő, legalább 1GB-os (vagy ha kisebb, akkor SD-vel bővíthető) mp3 lejátszót. Műköggyík!
2. Széldzsekit. Nem röhög! Sehol sem lehet kapni, de nekem SOS kell. Főleg marketinges érdekel, vállalható céges logóval, minimális felirattal, lehetőleg semleges színben. Méretre XL, vagy XXL legyen!
Ajánlatokat privátba! Danke! -
simonzé
addikt
válasz
Laraxior #49602 üzenetére
Nem akarok beleszólni, de ez már túlzás, hogy te mindenkinek elmondod, mennyire túlárazta a cuccát. Mi lenne, ha ezt privátban mondanád el neki, már ha tényleg úgy érzed, hogy muszáj megszólalnod? Nyilván nem akarsz vásárolni, csak kötözködsz, de majd a vevőjelöltek eldöntik, hogy nekik megér-e annyit a cucc. Nem hinném, hogy itt sok embernek szüksége van a mindent jobban tudó Igazságos Izom Tiborra. Igenis üzletrontás amit csinálsz, és ezt neked mint moderátornak mindenkinél jobban kéne tudnod.
Egyébként ismered a mondást? "Ha csöndben maradtál volna, bölcs maradtál volna." Érdemes elgondolkozni rajta.Nincs szmájli.
-
simonzé
addikt
PrimeCooler passzív VGA hűtő eladó. Nem tudom mi mindenhez jó, de adom hozzá az NVidiás és az Atis felszerelési szettet is. Csúcskártyákhoz nem ajánlom, de egy átlag VGA-t szépen hűvösen tart, mivel dual heatpitpe-os.
2006-ban vettem, gari volt rá vagy 5 év, de ezen nem nagyon van ami el tudna romlani. -
simonzé
addikt
válasz
Antimatrix #49375 üzenetére
Teljesen jókat írsz. A Swift motorja a maga idejében példamutató volt jó értelemben vett igénytelensége, egyszerűsége, ereje (82LE!) és a fogyasztása miatt. Sajnos amit a motor köré tettek az elég gyatra lett. hajszálvékony lemezek, gyenge alváz, kemény, és elég kényes futómű, 0 utasvédelem, még légzsákkal is.
A Suzukinál nem hülyék vannak, ezt a kocsit a felhasználási céljához tervezték: Kis városi, női autó, azaz második autó, amivel elszaladhatsz kisbevásárlásra, a gyerekért az oviba, stb. De Magyarországon félreértelmezték, és családi autóként kezelik, pedig az a kategória az Opel Astra méretnél és minőségnél kezdődik. A Suzuki olcsó volt, és a marketing szerint a család autója ("A mi autónk"), amit az akkor még éppen nyíló öntudatú, és a marketinget nem ismerő magyar nép be is kajált. Elkezdték lecserélni a szar trabikat, zsigákat, Jugókat Swiftre, mert ez még éppen belefért. Persze vezetni továbbra sem tudtak, emiatt elég sok baleset érte őket, sokan bele is haltak. Ezért terjedt el, hogy a Swift nem biztonságos. Pedig független autós magazinok (Auto Bild, Auto Motor und Sport, és a Totalcar is) elmondta, hogy bár a gyártó sosem publikált törésteszt eredményeket, de a német DEKRA által végzett teszteken a korosztályában és kategóriájában teljesen átlagosan teljesített az autó városi tempójú baleseteknél.
Tehát a Swift egy motorikusan nagyon jó, egyéb téren full alap igásló, amit teljesen félreértelmeztek, ráadásul az olcsósága miatt rutintalan emberek kezébe adtak, így megölték a Suzuki presztizsét, és a Swift méltánytalanul gagyiautó szintre degradálódott.A Wagon R-ről néhány szó: Japánban a 660ccm-es, 60km/h-ra limitált kisautókat 16 éves kortól egy iskolai kreszvizsga után jogsi nélkül lehet vezetni. A tinik imádják, és meg is felel nekik 4 személyre. A Toyota, a Mazda, a Nissan és a Suzuki is megpróbálja lefedni ezt a hatalmas piacot. A Suzuki asszem '88-ban kihozta a kockaautóját a Wagon R-t. Ezt kicsit átdizájnolva, de műszakilag érintetlenül tizenakárhány évvel később két nagyobb motorral felszerelve, de azonos vázzal, fuóművel, és 80 fölött elképesztő oldalszél-érzékenységgel áthozták Európába, és elkezdték szintén családi autóként árulni... Életveszélyes? Nagyon nagyon nagyon! Az alvázáról annyit, hogy a forgalmazás első 5 évében nem engedélyezték még a legkönnyebb utánfutókhoz (150kg-ig) való vonóhorog rászerelését sem. Az alváz egyszerűen nem bírta... (a Renault Thaliánál sem engedélyezik az első generációnál)
Ha egy Swift Sedanban 4-5 meglett férfiember ül, halálközeli élményt élhet át minden utas amikor a kormány enyhe jobbra-balra rántásával provokálod a futóművet, és 1 másodperccel miután az első futómű lekövette a rángatást, ugyanezt eljátssza a fara is fáziskéséssel. Életveszélyes!!!! Ebből is látszik, hogy a régi Suzuki Swift ez egy kiscsalád, vagy egy nő/anya autója.
-
simonzé
addikt
Szeretnék két telefonszámot flotta tagjává tenni, azaz két meglévő előfizetést átvinni valami jó percdíjas csomagba, ahol egymás közt ingyen hívható lenne ez a két szám.
Tud valaki segíteni ezügyben? -
simonzé
addikt
válasz
Daniel Alves #49222 üzenetére
Én is egy Linux LiveCD-s bootot, meg külső HDD-t, vagy nagy pendrive-ot ajánlanék a feladatra. Tanulság: SOHA ne tedd a rendszermeghajtóra a fontos adataidat. Partícionálni könnyű, és rengeteg aggodalomtól meg tudod vele kímélni magad.
-
simonzé
addikt
Haver részére keresek hordozható DivX-es DVD játszót, mp4, vagy mp5 (akármi is legyen az) lejátszót. Csak hibátlan, jó állapotú érdekel lehetőleg tartozékokkal.
Ajánlatokat privátba kérnék! -
simonzé
addikt
Nokia E66 GPS-es Wifis csodafon eladó.
T-függő, fóliás, karcmentes, egy hónapos, még 23 hónap garanciával.
Ajánlatokat privátba. 4-essel kezdődjön, és ötjegyű legyen! -
simonzé
addikt
A fuvar megoldva, már csak egy
TURBOSIMre
van szükségem. Csak egy próba erejéig, de (megfelelő ár esetén) meg is venném ha működik a telefonnal.
-
simonzé
addikt
válasz
izomhod #48407 üzenetére
Próbáld az AFV-t a Ghilányi utcán, ők csináltak régen homokszórt feliratokat.
Várni mindenütt kell rá, senki sem áll csak úgy homokot fújni... Maszkolni kell, meg miegymás, de egy nap alatt ők megcsinálják. -
simonzé
addikt
Tudna valaki segíteni egy Robogó Bp-ről Db-be szállításában? Transporterben simán elfér, de egy Peugeot Partner/Berlingo kisteherautó is elhozza, ha nincs mellette sok más cucc. Némi Kp-t ajánlanék a segítségért cserébe.
-
simonzé
addikt
Nekem van USB-s DVB-T stickem. A hozzá adott program elég gatya, de botantennával 80-100%-os térerőt érek el egy vénkerti panelben. ennek ellenére nem vagyok elégedett, emrt a hang ugyan kiváló, de a kép 20 mp-en belül elkezd szaggatni, és nem hagyja abba. Nem tudom mi a megoldás, egymilliárd százalék, hogy nem proci, vagy más alkatrész limitál.
A kép egyébként tökéletes, DVD minőségű (a focivébé HD adása alatt), de a 2-10 képkocka/sec miatt élvezhetetlen az adás. Szerintem a tunerem a hibás, mert nagyon kínai.
Mátészalkán (ahol elméletileg szintén van vétel) nálam semmi nem jött be botantennával. -
simonzé
addikt
válasz
elfelejtette #48309 üzenetére
4 éve 2200-ért köttöttem biztosítást a lakásomra az Aegonnál. Egy üvegtörésem volt a 2. évben, a díj a köv. évben felment 4400-ra. Sokalltam, alkudoztunk, levitték 3600-ra. Megnéztem a Netrisken, az Allianz 1800-ért ugyanazt, sőt többet nyújt. (megnéztem, valóban többet.) Ezt nem kommentálom.
-
simonzé
addikt
Robogó eladó, vagy fiatal olasz-japán, nagyon esetlegesen kínai 50-esre cserélhető. Annyit mondok, hogy megvan a 300W, három pár hangfal, levehető előlap...
Hoppá elkalandoztam. Szóval 100km/h fölött valahol van a végsebessége, 2,7 a fogyasztása és jó általános állapotban van. Pöccre indul, jó akku, elektronika, világítás (LED-es), és bivalyerős motor.
Tessék, csak tessék! Folyvást, folyvást!
-
simonzé
addikt
Keresek ifjú, értelmes, digitális fényképezőgépet az alábbi paraméterekkel:
Min. 3*-os optikai zoom
min. 8 mpix felbontás
legalább 1,5 év garancia
SD slot
Makuláltan állapot (bár egy kisebb makula megengedett)
Kedvező ár! 25e-igAjánlatokat privátba! Danke.
-
simonzé
addikt
Hi!
Kispénzű havernak lenne szüksége 512/1024/2048 megás SD kártyára, akár használtan is, természetesen olcsón.
Privátba kérnék ajánlatokat.
Köszönöm! -
simonzé
addikt
válasz
_seth_ #47850 üzenetére
Nagytestű robogó az, amin elfér egy átlagos európai. Mert ugye ott vannak a kis testű mocik (Honda Dio, Suzuki Sepia, Yamaha Jog, és társaik), amik hááát az én 180 centimnél nagyon kompromisszusosak. (Pl. kanyarban ki kell lógatnom a belső ív felé eső lábamat, másképp a térdem miatt nem fordul el a kormány. Na az KICSI.
A Burgman, a SilverWing, és pl. a kedvencem a Gilera Nexus azok Nagyrobogók, vagy túrarobogók, vagy luxusrobogók. Talán ez utóbbi a találó elnevezés.
A DiTech50-esek nagyobb testűnek számítanak, de a korrekt megnevezésük: Sportrobogó -
simonzé
addikt
válasz
#65675776 #47841 üzenetére
Nem az a baj, hogy egy laikus azt mondja a váltakozóáramra hogy váltóáram, hanem pl. az hogy a hiradós nem tudja, hogy a pénc, az pénz, hogy a bencin az benzin, meg pl. hogy az eredetiségvázsgálat az valójában eredetvizsgálat. Nem az szerepel a jegyzőkönyvben, hogy "Megnéztük, ez a kocsi valóban egy Suzuki Swift, nem valami gagyi kínai utánzat", hanem azt nézik meg, hogy honnan származik, tehát az eredetét, nem az eredetiségét...
Hülyül az ország, de nagyban, nemcsak kisember szinten, és ez kétségbeejtő.
-
simonzé
addikt
USB-s billentyűzetet keresek. Lehet akármilyen, csak USB csatlakozója legyen, és ne kerüljön 200Ft/kóla/csokinál többe!
Frets on Fire rulez! -
simonzé
addikt
Tudna nekem valaki segíteni pár darab ilyen lemez beszerzésében?
-
simonzé
addikt
Feleim!
Gondolom sokan agyaltok most azon hogy meg kéne szerezni a jogsit. Na ha valakit érdekel, akkor nekem van egy 50000 Ft-os kedvezményem az elméleti tanfolyam árából, amit hajlandó vagyok átadni. Privátban szóljon akit érdekelhet! Személyautó, busz és tgk kategóriákra érvényes.
Üdv:
z. -
simonzé
addikt
válasz
laszlo168 #46582 üzenetére
Nem mérném a tieddel össze a fogyasztásomat, mert mi csak 2 felnőtt-1 gyerek csapattal élünk egy 69 m2-es panelben. Semmi extra fogyasztónk nincs, a távhő két valag pénzért ad fűtést + melegvizet, a tűzhelyem gázos, és mint mondtam mindhárom nagyfogyasztóm (hűtő, mosógép, mosogatógép) A+-os, vagy még jobb besorolású.
Hátha valakit érdekel a méréseim eredménye:
A 210 literes kombi hűtő-fagyasztóm (Whirlpool - 6 éves) egy nap alatt 67 Ft-nyi áramot eszik meg (eljegesedve 75-80-at). A mosógép egy normál ciklus alatt 38-45 Ft-ot, ECO módban 18-20 Forintot, a mosogatógép 32-t.
A kenyérpirító amíg fűt 800 wattot eszik, a mikróm 900-at. (a mosógép fűtése a rekorder 2450 Wattal). Apropó: a 72 centis CRT-m 63 wattot eszik, a laptopom 35-40-et, az asztali gépem monitorral, és a hangot kibocsátó minihifivel együtt alapjáraton 90-95 wattot, MP3 lejátszás közben kis hangerőn 103-at, nagyon 120-at, DivX lejátszás közben normál hangerőn 124 wattot, Intenzív játék közben 135-140 wattot (Athlon X2 4400 + Ati 4830)
Ugyanez a gép downclockolva, közel teljesen passzív hűtéssel (300-on pörgő néma ventivel), integrált NV6150 VGA-val 72-80 watt között van monitorral, hifivel. -
simonzé
addikt
Én ennyire azért nem spórolok, de nekem is szinte mindenütt kompaktok meg LEDek vannak, a gyerekszobában mozgásérzékelős lámpa, A+-os hűtő, mosógép, meg mosogatógép (amiket ki is mértem, forintra tudom mennyi áramot használnak el naponta/ciklusonként). Ezen kívül pár tévé, laptop, kenyérpirító, vasaló, hifi és ennyi. Mindent megmértem, és képtelenség hogy a számlám 8000 ft fölé menjen. Ennek ellenére 10-11000-et fizetek évek óta, miközben a nagyobb létszámú, és fogyasztású szomszédság mind 8000 ft körül van havonta.
Az eltérést 6 évre visszamenőleg kérhetem, ha havonta csak 1000 ft-tal fizetek többe, az is 72000 Ft. Viszont ha a kalibrálás azt mondja, hogy nincs igazam, akkor 30k-t kell fizetnem... süti -
simonzé
addikt
Sziasztok!
Problémám van az e.onnal, sürgős segítség kéne.
A mérőórám nagyobb fogyasztást mér, mint amire képes vagyok (minden fogyasztómat bemértem). Van mód arra, hogy az e.ontól az óra ellenőrzését kérjem, de ha nincs igazam, akkor nagyon komoly pénzt kell fizetnem. Ismertek valakit, aki odaszólna, hogy a mérés korrektül történjen? Mivel én nem lehetek ott, biztos vagyok benne hogy az eredményt úgy "alakítják", hogy véletlenül se lehessen igazam. sok-sokezer Ft-om múlik az eredményen, akinek van ott jó kapcsolata, segítsen!
Előre is köszönöm. -
simonzé
addikt
Érdekelne valakit szupermini TransFlash, Micro SD olvasó? Kb 2*1 centi, és aranyszínű. Bontatlan display csomagolásban. Legyen mondjuk 500 pénz!
Így fest. -
simonzé
addikt
Vennék kb 100 darab írható DVD-t. Kinek, milyen mennyiért? Privátba kérném, danke.
-
simonzé
addikt
NAGYON!
Nagyon olcsón keresek
Nagyon alap PCI Expresses VGA-t
Nagyon sügősenA két egyetlen szempont:
-Működjön
-Két monitort akármilyen megoldással rá lehessen kötniDanke!
-
simonzé
addikt
válasz
lamiki #45385 üzenetére
Év végén megszűnik a földfelszíni analóg sugárzás... de otthon mindenkinek kábeltévé van, vagy 2700 ft-ért nézi a Digis műholdasat. Analóg tévén ezt akár 10 év múlva is megteheted...
Én meg se hírdetem az 55 centis sztereó, txtes Orion tévémet. Hibátlan, a képe gyönyörű, a féyerejét 60%-on is sokallom, de mit kapnék érte? 5000-et? inkább megy ajándékba a céges takarítónőnek. Neki nagy örömöt fog okozni, én meg elleszek az 5000 forint nélkül. Pedig mi sem olvasztott aranyba mártogatjuk a teskós kexet...
-
simonzé
addikt
válasz
sto1911 #45348 üzenetére
Nem röhög!
Nem folyton akarok játszani és nem full HD-ben, de nem árt ha pl. a RaceDriver 3 velem lesz a hosszú úton amire készülök. Lesz benne egynapos vonatozás is egyedül, azalatt vagy megzöldülök, vagy berosálok. Egynél több könyvet nem fogok cipelni, noti meg úgyis kell. szóval hadd tudja csak a játékokat is!
Egyébként a HD3200 nem a legmenőbb olcsó GPU, de nézd mit csinál a Cod4-gyel!
De ha ez boldogít, akkor ne bírja a FarCry2-t. Mostantól amelyik bírja a FarCry2-t azt azonnal, nagyon erősen elfelejtem!Inkább ajánlatokat adjatok, ne tanácsokat!
-
simonzé
addikt
Laptopot vennék, ami megfelel az alábbi paramétereknek:
Kiváló általános állapot
Kétmagos processzor (akár Celeron DC is jó)
CSENDES (!!!!!!!!) működés
Minimum 2GB RAM
250-320-as HDD
Minimum GMA4500, de inkább Ati (kb 3450-től), esetleg NV VGA ami már kis kompromisszummal alkalmas normálisabb játékokhoz (NFSMW, BF2, Crysis2, COD3-4, hasonlók)
15 collos körüli kijelző
Webkamera + beépített mikrofon
Minimum 3 USB
Minimum 90 perces akku
Bolti Garancia a szükséges papírokkalExtra funkcionalitás előnyt jelent! Kp-ben fizetek.
Árfekvés: 60-100.000 Ft
Privátban keress!!! -
simonzé
addikt
Ezek szerint itt senkinek nincs eladó biciklije, és senki nem ismer senkit akinek lenne... Érdekes. Régen nem ilyen volt a PH Debrecen.
Ha mégis lenne valakinek, ne féljen velem megosztani ezt a veszélyes titkot. -
simonzé
addikt
Továbbra is keresek női bicajt jó állapotban, jó áron.
-
simonzé
addikt
Nejem részére keresek jó állapotú, de olcsó női bicajt. Monti is jöhet, ne sok teleszkóppal!
-
simonzé
addikt
Tessék elvinni ezt a szépséget!
Bontatlan, magyar bill+XP, tőtő, 1Gb RAM, 160GB HDD, majd' 1 év garanciával, jóárasítva 59k-ért. -
simonzé
addikt
Bontatlan Compaq netbook - utolsó darab 59k-ért.
-
simonzé
addikt
Ha rákattintasz a képre, meglátod mennyi a baromi jó ár.
Egyébként 61000 Ft, és csak a te kedvedért ideteszem még egyszer a linket.
-
simonzé
addikt
Nem hiszem el, hogy még mindig nem talált gazdát a lassan harmadik hetes netbookom. Bontatlan, meg minden, egy év gari is van rá, az ára is baromi jó, mégis itt van még nálam.
Tessék elvinni!
Még annyit, hogy a Debreceni PH-s vevőnek felkínálok mellé még 3 db 1000Ft-os extrát, amiből egyet választhat bónuszba. Tessék elvinni! -
simonzé
addikt
Compaq Mini netbook egy bontott, gyakorlatilag új, bár már nem szűz, és egy bontatlan pár naposan eladók. Egy év garancia/db. Ár: Nektek olcsóbb.
-
simonzé
addikt
Eladó egy bontatlan, teljesen szűz Compaq mini, 1 év hivatalos garanciával. (a kijelző valódi felbontása 1024x600)
Teaser: Ugyanilyenem van, és ez a Desktopom:
Az ára: 66k, enyhén alkuképes. Azonnal elvihető.
-
simonzé
addikt
válasz
izomhod #41893 üzenetére
Nabakker, gyásznap van az Asszonynál. Mi a tökömet csinál a Digi? Megszűnt a Comedy central, ez nagyon fáj. A szintén megszűnt MTV és Viva nekem sosem fog hiányozni, de most hogy a Nicket a Boomerang váltotta, a Paprika meg megszűnt megyek reklamálni.
Még jó hogy most írtam alá 2 évet náluk...
De megszűnt itt még pár másik adó is... -
simonzé
addikt
Biciklialkatrész témában tud segíteni valaki? Hátsó felni kelene egy 28-as túrabicajra, de erősített kivitelben. Ha van haverod aki bolti ár alatt ad nekem ilyet, az különösen érdekelne.
Ja, kell még két 28-as gumi is a keróra. -
simonzé
addikt
Ez privát akart lenni. De ha már írtam, akkor segítséget, vagy terméket keresek:
Haver Abit alaplapján 5.1-es int. hangkártya van. Valamiért megszűnt a térhangzás, és sem XP, sem Win7 alatt nem működik. 5.1-es erősítőre van kötve, ahol hibátlanul ment korábban, de most csak a j.e. hangszóró szól. Átállítás elvileg nem történt. Ugyanez a kártya a TV-re kötve sztereó hangot ad ki. Kérdésem: Mi a manót lehet vele csinálni Win7 alatt, hogy menjen az 5.1?
Ha kell, vennék egy 5.1-es hangkártyát, de csak olyat ami garantáltan tudja az 5.1-et Win7 alatt. (Azaz van Win7 drivere, és szoftvere az állítgatáshoz.)
Anybody? -
simonzé
addikt
Ne mondjátok már, hogy senkinek nincs egy 32-64MB-os MicroSD kártyája elfekvőben! Ide vele izibe! Tényleg sürgős!
Addig is vegyetek PC távirányítót!
PH-soknak jó áron! -
simonzé
addikt
Vennék 32-64MB-os MicroSD kártyát. Akár több db is jöhet!
Ajánlatokat privátban kérnék! -
simonzé
addikt
Megint eladó egy Gigabyte GSmart MW700 csodafon:
Független&vadiúj (csak tesztelve, telepítve)
Windows Mobile 6
Wifi
GPS (az iGo8 simán fut rajta)
Bluetooth
eBook olvasó
3D menü
520Mhz-es processzor
Touch Screen
2MPix kamera
Opera Mobile
DivX filmek lejátszása átkódolás nélkül
mikrofonos headset
USB kábel
FM rádió
MiniJack aljzat
miniUSB csatlakozó
Micro SDHC támogatás, (8GB-ossal próbáltam is)
miegymás (Opera10, hangrögzítő, SPB backup, AgeOfEmpires, fullos PDA, stb)
Ára: 37k -
simonzé
addikt
válasz
diablo1984 #40075 üzenetére
A laptopfóliázásról: 1500-ért készítem el, a nyomat olyan amilyet kérsz. Ha akarod lehet papa-mama-gyerekek, de ha neked az kell, akkor a bal kezed középső ujja 26 centi magasságúra nagyítva. De lehet egy kiscsirke is, vagy mondjuk négy pár 42-es bakancs. Vagy bármi amiről van legalább 3 megapixeles jó minőségű képed. Szerkesztek is ha kell, de az feláras.
A ragacsról meg annyit, hogy a gépemről két éves fóliát szedtem le pár hete, egy milliméteren sem látszott semmiféle ragasztómaradék. A titka: nem hülyegyerekként késsel, fejszével, sósavval kell nekilátni, hanem egy hajszárítóval kicsit meglágyítani a fóliát, egyben meglazítani a ragasztót. Így nyom nélkül jön le, hacsak nem vagy világrekord-közeli szinten béna.
U.i.: A kérdéseket megelőzendő elárulom, hogy a hajszárítót be kell kapcsolni.
-
simonzé
addikt
válasz
sto1911 #39885 üzenetére
Bolti vásárlásnál 3 nyitvatartási nap a kötelező cseregarancia blokk ellenében, ha nem vetted használatba a terméket.
A hivatalos webshopból történő vásárlástól 8 (vagy 9) napon belül indoklás nélkül elállhatsz, az eladó köteles visszavenni ha a terméket nem vetted még használatba. Fontos hogy bár ez 8 munkanapot jelent, a webshop esetében 24/7/365-ös nyitvatartással kell számolnod, így itt naptári napot kell figyelembe venni.
-
simonzé
addikt
Segítséget szeretnék kérni UPC modemről érkező jel Wifi routeren keresztül történő elosztásában. A probléma annyi, hogy a modem USB-n keresztül kapcsolódik a géphez, és így nem lehet a routerrel összekötni... Van valakinek ötlete?
-
simonzé
addikt
Egy ismerősöm Bp-n lakik, és a UPC internetét meg kellene osztani a Wifi routerén keresztül. A feladat a következő lenne:
-Vinni kellene a kétféle lehetséges kábelt (patchet tudok adni, alighanem az fog kelleni)
-Bédugni az érintetteket (modem van, router van, Wifis laptop van a teszthez)
-Hozzáférés tipusát, jelszót, miegymást megadni
osztennyi.Ismertek valakit, a Zugló környékén mozog, és képes ilyesmire egy megegyezés szerinti honorárium fejében? (Pl. F1 relikviák, miegymás...). A helyi szerelők 6-10 000-ért csinálnák meg... Azért az kicsit sok a fentiekért, jól érzem?
Előre is köszi! -
simonzé
addikt
Minden kedves PH-s ismerősnek boldog új évet kvánok.
Más: Valaki itt (ismer olyat aki) foglalkozik laptop akksi felújtással?
-
simonzé
addikt
válasz
beencee #38408 üzenetére
Ez a téma időről időre felvetődik a PH-n, és én már úgy vélem hogy nem éri meg ezzel foglalkozni. Sajnos mindig lesz olyan aki a gyorsaságot fontosabbnak tartja, mint a pontosságot. Lélekben még mindig megkarmolom bájos orcámat amikor valaki '2-őt' akar eladni valamiből, vagy reménytelenül küzd a hasonulás szabályaival ('Windows-al' 'Sound Blaster-el')
Sajnos asszem Beencee, hogy kihalófélben lévő (de sajnos nem védett) faj vagyunk...Akinek nem inge... tudjátok.
-
simonzé
addikt
Feleim! Keresek elfekvő/régi/felesleges mobiltöltőt, vagy más, max 12V-os, nem melegedő 230V-os, passzív hűtésű adaptert alternatív felhasználásra 100Ft/csoki/sör kategóriában. Tipus teljesen lényegtelen, csak működjön, és ne melegedjen!
Ajánlatokat privátba kérnék. -
simonzé
addikt
Szerintem Bodom kolléga pl. ilyen 1000 (ezer) forintos pénzértmékre gondolt, amiből nekem van pár db (nem eladó):
Esetleg ilyen 50 000 pénzesekre:
Komoly érméket itt lehet nézegetni és élőben venni is.
Gagyi érméket vödörszámra vehetsz a zsibin. Esetleg a Vat*rán -
simonzé
addikt
Külső mervlemezházat vennék 3,5-ös SATA-s HDD-hez.
SÜRGŐS! -
simonzé
addikt
KERESEK fiatal, olcsó alapmobilt Jóanyám részére.
Mp3 csengőhang, bluetooth, fényképező előny, de nem elvárás. Viszont csörögjön jó hangosan, és a hangszóró maximális beszédhangereje is legyen jó erős!
Ja, 5k alatt legyen és menjen Pannonnal -
simonzé
addikt
Van itt egy Terratec Mistify Mamba egér. Valamiért csak felfelé hajlandó vinni a kurzort. Ha egy ponton nyomom, akkor viszont mindenfelé jó. Segítene valaki a megjavításában? Mondjuk csokis sörért.
-
simonzé
addikt
Alaplap + processzor + RAM kombót vennék 6-8k körül
Elvárások:
integrált hang, LAN, VGA (ehelyett esetleg alap VGA kártya)
Minimum 256MB RAM
A Processzor legalább AMD XP1600+ vagy Celeron 1800 kategóriás legyen!Tápot is vennék, csendes, olcsó, megbízható 300W-osat.
Ajánlatokat privátba bitte! -
simonzé
addikt
Háccigen. Ezt lefelejtettem:
Szóval a Gigabyte MW700 csodafon ára:
70000 Ft
de nem nálam.
Mert nálam csak most
csak Önöknek
42000 píz. tokkal, vonóval, ajándék szoftvergyűjteménnyel, és képernyővédő fóliával.Most megyek, és eltöröm az ujjaimat, mert ilyen alacsony árat gépeltek be...
-
simonzé
addikt
Feleim!
Itt van!
Gigabyte MW700 függetlenül. Még süt, annyira friss. Straight from Taiwan. Windows Mobile 6.5, Wifi, GPS, Bluetooth, 3D menü, 520Mhz-es processzor, Touch Screen, 2MPix kamera, Opera Mobile, DivX filmek lejátszása átkódolás nélkül, mikrofonos headset, FM rádió, miniUSB csatlakozó, miegymás.
Valószínűleg holnap déltől szabad préda, és ha kell, lesz belőle még egy. -
simonzé
addikt
Ha van valakinek eladó hibátlan MiniRC-je, vagy CD-s Mp3 játszója, az privátban adjon rá ajánlatot!
-
simonzé
addikt
Már vagy 8 oerce vinnyogva fetrengek. Fetrengjetek ti is!
-
simonzé
addikt
DLink DL-624-es B/G-s Wifis 4 portos router kb egy évesen hibátlan állapotban mindenével eladó. Ára: kb. 6k
Sosem volt vele gondom, csak most kaptam egy 'N'-est. Naezér. -
simonzé
addikt
válasz
mexicanraven #36383 üzenetére
Materiálteszt fegyverbolt?
-
simonzé
addikt
DLink DL-624-es B/G-s Wifis 4 portos router kb egy évesen hibátlan állapotban mindenével eladó. Ára: 6k
Sosem volt vele gondom, csak most kaptam egy 'N'-est. Naezér. -
simonzé
addikt
-
simonzé
addikt
dedó.
A felnőttek meg vegyenek tőlem pendrájvot. 32Gigás, próbaképpen telenyomtam fimekkel. Bónuszba adom azt is a Linux mellé. 8k az ára. Alkudni finoman lehet.
-
simonzé
addikt
Vennék 2-3 db DVD-RW-t. Szóljon akinek van!
Egyúttal eladnék egy 32GB-os pendriveot. (Egész pontosan 32,7 GB) Az ára fix 8k.
-
simonzé
addikt
válasz
Daniel Alves #35691 üzenetére
-
simonzé
addikt
Gigabyte GSmart MW700 IPhone killer csodakütyü pár naposan eladó. Nem gagyi kínai
Tulajdonságok:
520Mhz Processzor
Wifi,
GPS (IGO8 vidáman szalad)
Windows Mobile 6.1
érintőképernyő 320x240,
2Mpix kamera - nagyon jó minőségű
3D-s menü
FM rádió
SD Micro fogalat
Töltő, USB kábel, mikrofonos headset, doboz, miegymás+Egy rakás extra program
Total Commander, Skype, Opera, DivX Player+TCPMP (áttömörítés nélkül is simán bírja a DivX filmeket!!!), MSN Messenger, Pocket Office (szerkeszthető Word/Excel dokumentumok), PDF reader, SPB Weather (helyi időjárás grafikusan), RSS reader, Flexmail (email+SMS+MMS manager), Haali Reader (mindenevő full extrás ebook olvasó), Launchpad (ujjal is kezelhető Start menü bővítmény), Pidgin (multifunkciós üzenetküldő), Resco Radio (Webrádió), Diamond TV (Online TV), Resco Keyboard (mindentudó billentyűzet), Wisbar Advance (Rendszermódisító), SPB Mobile Suite (A HTC-ken lévőknél is jobb 3D-s mobilfelület online adatforrások figyelésével együtt), SPB backup, Nintendo emulátor, Java, Age of empires, stb.Irányára: 40'000 ft
Esetleg részben beszámítás is játszik.Ajándék képernyővédő fólia, dedikált PostIt, és 2 db kézfogás
-
simonzé
addikt
gyári új FM transmitter nincs véletlenül valakinek eladó?
-
simonzé
addikt
Ha érdekel valakit fogyasztási adat, akkor én nemrég végigmértem a lakásomat egy profi fogyasztásmérővel. El tudok oszlatni pár legendát...
A gépem fő fogyasztói:
AMD Athlon 64 X2 4400+ @ 4000+ (2100 helyett 1568MHz-en fut, CPU core 1,28V)
Sapphire Radeon 4830
Samsung 320GB-s HD21KJ HDD
PQI 1GB + Kingston 2GB 800MHz-es RAM
FSP 300W táp
Videoseven 19 collos TFT
JVC mikrohifi 2*20W
DLink Wifi RouterKomplett gép fogyasztása:
bootoláskor 145-165W között
Nyugalmi állapotban: 92W
Ebből a monitor 60%-os fényerőn: 22W (készenlétben 0,004W)
A minihifi 1/3-os hangerőn: 12W (Full hangerőn: 38W, készenlétben 3W)Terhelés az üresjárati fogyasztásra:
Photoshop indítása: +5-15W
DivX lejátszás (640*480-as felbontás DiVX 5.1-gyel kódolva) +35-45W
DivX lejátszás (560*404-es felbontás Xvidben kódolva, alacsony bitrátával) 4-7W
Mp3 lejátszás: + 3W
DVD tálcanyitás + 5W
DVD felpörgetés, beolvasás: +20W
DVD-ről történő lejátszás: +20-25W
Battlefield 2 indítása: +17W
Battlefield 2 1024*768 full detail: 40-43W
Nagy filemásolása vinyón belül 3-6W
Nagy file másolása DVD-ről HDD-re: 24WRemélem informatív a fenti lista.
-
simonzé
addikt
Érdekelne valakit egy 32 gigás pendrive 10k-ért?
Természetesen új. -
simonzé
addikt
Van valakinek olcsó, de jó USB-s lézernyomtatója?
-
simonzé
addikt
válasz
werszomjas #34827 üzenetére
4 Amperes 3000, 8 Amperes 4500 kivétel nélkül minden akkus üzletben. Nekem van egy 4 Amperes, még egy szezont ki fog bírni. Szólj ha érdekel...
Aktív témák
Hirdetés
- L14 Gen2 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- Dell Latitude 5310 2-IN-1 - 13,3 CORE I5 10310U- 16Gb rammal- Érintőképernyős
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- ROG STRIX B760-F GAMING WIFI - Garancia! 2026.06.12
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest