- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
Aktív témák
-
dudikpal
senior tag
válasz
_seth_ #14086 üzenetére
Tudom mennyit keresnek a hökösök-saját szavaimmal:léhűtő féregg*cik-, engem egy exhökös tolt be az agrárra, a becsületesebbik fajtából.
Én 25k Ft-ot alkudtam egy késedelmes indexleadásból, mert úgy csűrtem a szavakat, hogy jó legyen nekem, szal tudom miről beszélek
Az éjféles témában meg nem te voltál a hunyó, hanem az a hülye, aki kiírta sztem.
Az 1 dolog h nem tolerálom a bürokráciát, de meg van az a rossz tulajdonságom, h ezt szóvá is teszem.
Makroökonómiából pl az olajkartellekről írtam beadandót, erre gyökér "tanár" aszongya h nem érti(nem hát rohaggyonmeg), elmagyaráztam, hát nem 2es lett?!
Szarf*szú az egész brigád, maradjunk annyiban.
Aktív témák
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X 8GB LHR videókártya
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest