Hirdetés
Aktív témák
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
janati #22691 üzenetére
kb egy hónapja voltam a debreceni strandon 950 volt a jegy, de az öltöző egy szutyok, elvileg a női is, a WC évek óta olyan amilyen (voltam 6 éve is és ugyanaz
), hétköznap voltunk, de nem tudtuk hova tenni a plédünket és nincs biciklitároló! Parkolni pedig az Klinikáknál lehet, vagy az Egyetem felé a villamosvonal mellett, persze ingyen.
Míg Nyiregyen plussz 400 forintért kapsz egy tiszta, idén átadott, felújított fürdőbe jegyet, ahol igazi gyógyvíz is van, meg igazi úszómedence, női napozó
és kevésbé bunkó szabolcsi vendéglátóhelyek.
Debrecenben továbbra sem tudom megszokin, hogy néha a vendéglátóhelyeken úgy viselkednek velem, mintha nem akarnák nekem eladni a terméküket, kajájukat...
-
ati012
őstag
Kókányolás szagot érzek
Tudsz lőni pár képet a kábelekről?
Illetve rá is van valahova irva hogy mennyi és milyen áram kell neki.Igy első ránézésre hasonlit az autó szellőztető / fűtő ventilátorjára. Az 12V-os, kegyetlen hangos de fúj.
Aztán egy régi ATX háznak leveszed az oldalát, raksz bele 2-3 db B30as téglát, és hozzá drótozod a ventit a házhoz. Raksz mögé pár jégakkut aztán kész a mobil klima.
Na, szóval képet kérek!
szerk.: nem azért hogy a várost fényezzem, de most lett megcsinálva az Újfalui strand is.
1000 Ft alatt van a jegyár, és azt mondják nagyon szép és igényes. Meg van csúzda is. -
krisi047
senior tag
iMac G3 eladó! [link] Priviben írjatok, köszi!
-
janati
őstag
skacok!
szombaton érdemes a debreceni strandra átmenni nyiregyről?
parkolni lehet? és ha lehet, akkor ingyen lehet a strand körül?
-
bobace
addikt
válasz
rayoliviero #22646 üzenetére
Nekem meg ő a körzetim
A gyökérkezelést meg sem éreztem anno.
-
IIIstIII
senior tag
Sziasztok!
Keresnék telefonhoz egy olyan headsetet ami megfelel ezeknek a kritériumoknak:
-3,5 jack legyen a végén
-a mikrofonnál szét lehessen szedni és szintén 3,5-es jack legyen
-fekete
-ne legyen sérült
-nem feltétel de jó ha van csipesz a mikrofonon
-a füles része nem kell nekem (sajátot fogok belerakni)Debrecenben pénteken vagy hétfőn át is venném. Köszönöm előre is!
-
ng0ofy
KORREKTOR
Tegnap az Egyetemen Gólyatábor volt meg két IT témájú konferencia, a puffogtatás a Gólyáknak szólt. Megjegyzem, nekünk anno nem ilyen parasztvakítás-néphülyítés volt a gólytáborunk, ebből is látszik, mennyire "szárnyal" a színvonal...
Hangrobbanás: Múlt héten is volt, pont ugyanabban az időben. Lehet hogy valami állandó dolog lesz és jövőhét szerdán is várhatjuk a fél 10-es hangrobbanást
Van egy eladó, fekete, XDL Hero 25s típusú, fogantyús (fém) sz.gép.házam. 6000-ért vihető.
-
pockhome
senior tag
-
ProdyG
őstag
-
pockhome
senior tag
valakinek nincs nagy tételben dvd-je?
először csak vagy 5db kellene kipróbálni és ha nincs vele gond akkor jöhet vagy 30-40db is.
az 5db lehetőleg még ma kellene
Privátban zaklatni!
köszi! -
adorjant
őstag
Fujitsu D2156 alaplap + Celeron 2.66ghz+512mb ddr2 ram s775 kombó eladó!
Hátlap van,procihűtő nincs.
Hibátlan állapotban,1 hét garival 6kPci sata kártya 4 csatlakozóval 3k
-
_seth_
veterán
válasz
_seth_ #22539 üzenetére
Eladó:
-Gigabyte LGA775-ös alaplap, DDR1+IDE csatik
-Celeron 775-ös 2,8 ghz körüli proci, sérült de működő hűtővel
-400-as codegen táp
-Fehér ATX ház
-Fujitsu Amilo Pi1536 burkolati elemek, töltő, akku (hulla de felújítható), alaplap (hibás), -8600m gs 256mb mxm vga kártya.
-FujiFilm FinePix S6500fd bridge fényképezőgép + táska + elemek, töltő + szűrők + tisztító -szett + 2GB Olympus XD kártya + minden kábele és tartozéka, doboza, igény esetén állványokkal
-3 ventis piacos notebook hűtő
-15-16" notikhoz való állítható műanyag állvány
-Új IDE mobil rack
-Modecom usb-s sztereo hangszóró
-Sony Ericsson usb-s adatkábel és headsetKeresek:
AMD TL-50 Kétmagos notebook processzort!
Érdeklődni priviben!
-
_seth_
veterán
Tesco ventillátor, 2500 ft, 2 fokozat mozgó fejrész. Ez a mikrós csak hangos de nem fog hűteni max 50 centiről arról nem is beszélve, hogy áramot kötögetni rá balesetveszélyes + az sem biztos, hogy 220V kell neki, a mikróban lehetett olyan transzformátor ami pl 12V-ot adott csak neki vagy 24-et.
-
RootRulez
félisten
válasz
RootRulez #22671 üzenetére
További eladó holmijaim:
Telenoros Samsung Monte (S5620) Eladó
42-es Nike Tiempo stoplis futball cipő
Akit érdekel valamelyik, privátban jelezze...
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Eladó cuccaim:
Könyvek:
A magyarok krónikája
Solutions Angol nyelvkönyv
Akit érdekel valamelyik, privátban jelezze...
-
izomhod
őstag
burkolót keresek, egy erkélyt kellene lejárólapozni, 3-4 m2 az egész
kóklerek kíméljenek!
-
INMOTEP
őstag
Kérdezném ,valaki nem tud véletlenül jól árositott 18 collos gumiabroncsot ? 2 vagy 4 db kellene .Kb 5 mm es mintázatú is megtenné ,ha valaki tud akor írjon már rám
-
Silancer
csendes tag
válasz
mttaas82 #22664 üzenetére
Lillára gondolsz? Én is oda járok a Hadházira és ott csak őt ismerem. Tényleg nagyon jó fogorvos. Nekem 1x beletört 1 fogam a suliban a kajába mert 1 másik doki full szarul csinálta meg, felhívtam és 20p múlva ott várt a rendelőben, és megcsinálta. Nagyon precíz és barátságos, csak ajánlani tudom.
-
dFactor
tag
Eladó lett egy : Powercolor HD4890 VGA
Ára: 25.000 Ft. Érdeklődni priviben.
-
mttaas82
csendes tag
Hy!
Tudok ajánlani egy jó fogorvos Debrecenben a hadházin dolgozik! Egész család hozzá jár észre sem veszed hogy fogorvosnál vagy! Nem egy olyan fogat mentett meg amit más már kihúzott volna! Szépen dolgozik és kedves!
Egészség pénztári fizetést is elfogad!
Bárkit érdekel jelezze megadom a számát!
-
patex1983
őstag
Úgy látom téma volt a tegnap esti puffogtatás...sajnos én még az utána következő "fergeteges bulit" is kénytelen voltam végig hallgatni, az egyetemtől nem messze lakunk, és erős a gyanúm, hogy valami gólyatábor, vagy gólyabuli, vagy ilyesmi lehetett...mondjuk fura, hogy nekik tűzijátékoznak...minden esetre hála nekik, hajnal 3-kor még nem tudtam aludni (most meg már a melóhelyen nyomom...), annyira ordibált a dj-nek nevezett valami a mikrofonba, miközben nyomta a vaka-vakát, meg a jó kis rádiós slágereket...kicsit szétb***tt az ideg
-
inkubator
aktív tag
A múltkor nekem is mondtak egy jó fogorvost, csak elfelejtettem a nevét de az ajánlatot szószerint idézném:
"Jó fogorvos, HÁNYÁSÁLLÓ! Lehánytam és nem szólt semmit, tudta hogy kicsit mélyen matatott! "Szeretnék venni 16 GB Micro SD kártyát itt Debrecenben úgy hogy ki is lehessen próbálni! Class 6 minimum! Samsung Galaxy-ba kellene. Mielőtt a hozzávaló memókártyákat is betiltják.
-
törölt tag
válasz
kungzi #22555 üzenetére
Hangrobbanás nem akkor keletkezik, amikor átlpi a hangsebességet. Hanem akkor, amikor egy szuperszonikus sebességgel repülő eszköz által keltett lökéshullámkúp eléri a felszínt. Hogy mindez mekkora zajhatással jár, az fugg a gép aerodinamikai kialakításától és a repülés magasságától. Ha kellően magasan repül, akkor nem lesz egyáltalán hangrobbanás. Zárt felhőzet szintén csökkenti a hatását, amennyiben felette repül. Ha alatta, akkor viszont erősíti. Kellően hatékony aerodinamikai kialakítás esetén akár teljesen el is maradhat. A jelenség akár több tíz kilométerrel a repülőeszköz mögött is bekövetkezhet.
A magassággal viszont összefügg a hallható hajtóműzaj is. 5-6km felett repülő gépet nem nagyon lehet már hallani.
Ahhoz pedig, hogy átlépjék a hangsebességet egyáltalán nem kell átlépniük az országhatárt. Még a Gripeneknél rosszabbul gyorsuló MiG-21-ek is simán abszolválták a feladatot Mo felett. És nem csak a szimpla hangsebesség átlépést, hanem a maximális sebességet is (M2,01), ahogy a MiG-23-ak is (M2,35).
fenergie84: "nekem annak idején még egy bennfentes mondta, h pl. utánégető használata mellett meg sem tudnak fordulni az ország területe felett...
"
Ez totális baromság, az nem bennfentes volt, hanem dilettáns. Ha ez igaz lenne, akkor a repülőnapokon nem látnál semmit a programból. Az összes repülőgép maximális hajtómű-teljesítmény mellett fordul a legkisebb íven (korszerű harcászati repülőgépek esetén 7-800km/h optimális sebesség esetén 4-500m sugarú körön belül). Ergo ha utánégetővel nem tud megfordulni az ország felett, akkor anélkül meg főleg nem. Érdekes lenne a légi közlekedés...
IIIstIII: Gripen, továbbra is egy 'p'-vel. L39-et nem láthattál, ki lettek vonva. Legfeljebb a csehektől bérelt L-159-et láthattad.
kungzi: Semmilyen nem lenne, ha 34km magasan elrepülne felettünk egy X-43. Észre sem vennénk.
-
wwhy
veterán
válasz
RootRulez #22618 üzenetére
Ahogy mondod
Aki "mindenhez" ért, abban nem bízom(semmilyen szakmában)
Amióta a bölcsességfogamat egy nagyokos röntgen nélkül szilánkosra bele/törte, majd mondván, sorry, menjek a szájsebre, befejezettnek nyilvánította a mészárlását, majd ahol 3 hét múlvára kaptam volna időpontot (várólista, addig szedjek ezt-azt), és végül 2 nap múlva, mert senki sem vállalta a műtétet, Laboda sem) a fájdalomtól félőrülten, a Csapó utcán a Dentimedben, Kovács Györgynél, aki profi módon, nem épp olcsón, de rendbe tett. A 2. bölcsességfogam, amikor elkezdett vacakolni, rögtön hozzá mentem, szerkezetileg az elsőhöz hasonló volt (3 1/2 lombgyökér), de kb. fél óra alatt kész is voltam ....
A töméseket egy másik szaki csinálja Nagyváradon
Beültetésre is van megfelelő ember, de még nem jött el az ideje -
pohár
félisten
válasz
werszomjas #22650 üzenetére
tyű tényleg, ennél még a másik fogdoki is olcsóbb, akit fentebb említettek
-
BLeP_i
tag
Sony Ericsson K750i tartozékok 1.190 Ft
Hama 10 dioptriás, 55mm-es makró lencse 3.500 Ft
Angol nyelvtanulós bakelitek 3.500 FtTessék vinni őket, ne porosodjanak itt hiába
-
Csöves
őstag
Keresek egy házikót, táp nélkül, olcsón semmi extra.
-
kungzi
veterán
Keresek Corsair HX450 tápot Corsair VX450 táp beszámításával!
-
werszomjas
addikt
Mi is hozzá járunk, nem rossz, nem rossz, de mostanában kicsit elszaladt vele a ló az árak terén
Bár nem tudom máshol mennyi.
De mint fogorvos én is tudom ajánlani. -
ati012
őstag
Tud valaki olyan MSN programot, ami nem a Windows live-os vacak és van webcamera funkció benne? aMSN és pidgin nem nyert.
-
rayoliviero
veterán
válasz
The Bachelor #22609 üzenetére
Dr. Laboda Antal tényleg jó fogorvos
-
qfm
őstag
Csak az előttem lévő promóciós hozzászólásra reagáltam
Nincsenek ilyen extrák, de nekem jól jött hogy meg tudták oldani akkor is mikor mindenki más ba*ott dolgozni. (végig jártuk debrecent)
Főleg ha vizsgaidőszakban van, amikor tanulnod kéne, és nem kihúzatni akarod. Nekem is felkínálta azt is, mondtam hogy nem. Megoldotta hogy ne kelljen.
-
probizz
tag
Eladó:
2 db 10 kg-os egykezes súlyzó cserélhető súlyokkal (egy rúdhoz 4 db 1,25 kg-os és 4 db 0,5 kg-os súly van)
5Kpü-ben írjatok, köszi
-
pohár
félisten
válasz
ati012 #22633 üzenetére
én egész évbe lövöldöznék ha tehetném, de nem ilyen kis fing római gyertyákat meg amiket a Tiger árul, hanem pyrotechnikustól közvetlen, na ő jó cuccokat forgalmaz
bakker pár éve mikor nála voltam, láttam akkora telepeket, kb 1m*1m-es volt, akkora kaliberrel, hogy egy krumpli simán beleférne
azt mondta olyat szokott vinni rendezvényekre, az ára se volt vészes ahhoz képestjóféle rakétaszetteket vettem tőle, meg telepeket, ami a Tigernél a Batthyányn lévő üzletben kb 7-8k lenne, én meg megvettem 3-4k-ért, kicsit több a cucc abban amit vettem, mint a vele egy árban lévő kis parittyákkal
-
kinek maradt ki a tüzijátéka? Nem hallom tőle a tévét
-
_seth_
veterán
válasz
Sanyabá #22625 üzenetére
Fogod magad tesco, megmondod, hogy neked azonnal kell és adnak is, beteszed a telefonba, leülsz a gép elé beírod az adatokat és használod, majd rá 1-2 hétre jön egy levél amivel véglegesíted a regisztrációd de ettől függetlenül a netes reg után már fel is töltheted és használhatod.
Ennél valóban nincs gyorsabb
-
A.S. Perish
csendes tag
Eladó kiadó most a szívem! Ha...
-
trl_master
tag
van itt Bios guru? nem olyan kell, aki érteget hozzá, hanem aki mondhatni profi. Ha igen, akkor írjon már egy privátot, van egy kis gondom.
-
dudikpal
senior tag
válasz
Sanyabá #22619 üzenetére
Valami ilyesmikkel
-
Sanyabá
senior tag
Még egy kis segítséget kérnék!
Hogyan tudnám a legegyszerűbben Pc-ről átvinni a képet egy Lcd tv-re? -
Sanyabá
senior tag
válasz
elfelejtette #22613 üzenetére
Akkor jó, köszönöm!
-
MY2K
aktív tag
Van valakinek Electrolux ERB40233W hűtője? A zajszintje érdekelne.
-
The Bachelor
tag
válasz
z0d1AK #22608 üzenetére
Dr Laboda Antal
Pro: Merem ajánlani, nagyon szépen és gyorsan dolgozik, és van hogy még a dupla adag fájdalomcsillapító injekciót se sajnálja, törzsvendégként kedvezményt is kapsz nálaJó humora van.
Kontra: Nagyon sokan járnak hozzá, mert jó fogorvos, ezért az időpontot nem mindig tudja tartani, fél órás csúszások előfordultak már velem. Mivel általában csúszásban van, nem beszélget/nyugtatja meg az embert. Kb fél perccel a behívás után már fúr-faragNehogy félreértsd, nem csapja össze egyáltalán, csak gyorsan csinálja!
Nem olcsó (de melyik fogdoki az?) -
z0d1AK
nagyúr
van valakinek jó fogorvos ismerőse? Vagy tud valaki ajánlani?
-
Sanyabá
senior tag
Vodás sim- kártyát vásárolnék feltöltőset,csak érvényes legyen!
-
hdanesz
őstag
A hangrobbanás témához: íme.
-
elfelejtette
veterán
válasz
elfelejtette #22596 üzenetére
Technics SA-AX 540 házimozis rádióerősítő, 10k jegelve.
-
Antimatrix
senior tag
Részletek:
Alaplap
ASRock G41M-GE S775 mATX HD4500 VGA HDMI+DVI+VGA kimenet
Am2
MSi K9N Neo V1 full ATX AM2 alaplapAsrock 790GXH 128Mb full ATX Crossfire AM2+ alaplap
Proci:
Intel CeleronD D321 2,66Ghz/256/533 S775Leadtek 9600GT 512Mb/ddr3 - doboz 3nap gar
Eladó egy Sapphire ATI HD 3850-T2D256. 2db DVI csatlakozóval. - oem
Hibátlan állapotban.
Csatoló felület: PCI-Express
Gyártó: Sapphire
Hűtés típusa: aktív-256-bit GDDR3
-650MHz Core
-256MB GDDR3 1656MHz Memory
-CrossFire SupportHP Scanjet 2400C - usb Win7 lapszkenner - drivercd
Komplett gép: - Tibor -------
Proci: Amd Athlon 1X00+ (1500mhz)
Lap: Asus Asus A7N8X-X
Ram: ddr1 512mb Infenion(266mhz)
Vga: Radeon 9550 AGP 256MB passziv hűtés
Winyó: Maxtor 40Gb vastag 4D40H2 (7200rpm)
Dvd író: Nec-4550a - IDE/PATA Labelflash fekete (RW)
Dvd olvasó: BENQ 16X/48 DVD PATA olvasó fehér (RW)
LAN: 10/100
Táp: 300W DANA 8cm (+12V -15A)
"kopott" Fehér házzal. -
Kryczek
aktív tag
a címet sem olvastad el??
a cikkben ott van h design-miatt is. azért az S2 kissé hajaz az iphone 4-re... valszeg ez is gond.
2 hete van a samsungnak, hogy csináljon valamit, vagy mehet a kukába a galaxy termékcsalád...félre értés ne essék, szerintem is ez azért túlzás az apple részéről...
a vevőkért meg kell küzdeni, de azért nem így...
Aktív témák
Hirdetés
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest