- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Léghűtés topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
-SUICIDE-
csendes tag
Ez pontosan így van! De! Pont tegnap telepítettem egy ismerősnek Debian Etch-et. Direkt kipróbáltam hogy nem adok meg hálózati tükröt neki, hogy akkor ugye levileg a dvd-ről nyomatja fel a cuccot, és úgy gyorsabb lett volna az install! Kb 50 csomagot telepített a dvd-ről a többit meg töltötte a netröl
Szóval érdekes dolog ez! -
-SUICIDE-
csendes tag
-
-SUICIDE-
csendes tag
válasz
Rickazoid
üzenetére
tehát akkor kezdésnek mondjuk egy a sok közül:
Az első dvd-én minden rajta van a mi szükséges egy alap rendszer telepítéséhez! Sőt még több is.
ha ubuntut konzolos módban telepitetted, bár gondolom nem, na Debian szinte full ugyan az.
Minden lehetőséget felajánl a telepítés során, ez biztos! Net beállítást, választhatsz hogy akarsz e szabvány rendszert, akármilyen kiszolgálót, laptop-támogatást, stb. A monitor felbontásokat is beállíthatod, felajánlja, tft-nél ez is biztos. Nem bonyolult telepíteni, de az tény hogy win, grafikus, live cd-és ubuntu után picit más!
és tényleg rengeteg jó, magyar leírás howtoo is található. Egyébként milyen verziot töltöttél le pontosan. Ugyan is van három: Etch, lenny, Sid! Szólok előre nem lesz alapból sem nvidia, sem ati driver fent, ezeket is mind magadnak kell utána feltenni. Összeségében én nem ajánlanám így "elsőre" a debiant. De te érzed
-
-SUICIDE-
csendes tag
válasz
Tuschke
üzenetére
Őőőő, nem! Pontosabban: ha netinstall cd-ről telepít akkor (is) beállítja/hatja a netet. És itt nem kap gnome-ot meg semmit, ez tény. DVD-ről telepítve is van mód beállítani már az elején a net-et. Söt ha DHCP akkor meg ugye jobb esetben teendője sincs. DVD esetben ha mindent tényleg alapon hagyott akkor az asztali környezet az tuti ki van csillagozva, ergo települ a gnome! Ezért ölre megyek

-
-SUICIDE-
csendes tag
Sziasztok.
Etch vagy Lenny alatt használja valaki esetleg a Zapping-ot?
Nekem el sem indul
-
-SUICIDE-
csendes tag
Hi.
Érdeklődnék van e esetleg valakinek tapasztalata, Debian alatt Matrox G450 Marvel eTv Vga-val? Konkrétan van e, tartalmazza e, létezik e esetleg debian alatt valami értelmes driver e vga-hoz? Sajna Ubuntu alatt "csak" G200 "álltalános" driver van. Miálltal még egy Conky-tól is lefagy minden
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Filmgyűjtés
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen okostelefont vegyek?
- Léghűtés topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Inspiron 5559 /i5-6200U/8GB/240GB SSD/WIN10/
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval érdekes dolog ez!