Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
anderm
csendes tag
Köszi a gyors segítséget
Megfogadtam a tanácsod, úgyhogy most 2.4.18-as kernel van fönt(ami gondolom szintén nagyon régi, de egyelőre ezt tudom feltenni).
Most el is indul a menuconfig (az nem baj, hogy az usr/src-ben továbbra sincs linux nevű könyvtár? most ez a kernel-source... nevű van), de nem találtam a grafikus dolgokra vontakozó menü-t benne. Hol lehet azt állítani?
A startx-re most azt írja, hogy driver can't support depth 24, meg, hogy no screens found .Hol tudom visszavenni a színmélységet? -
WN31RD
addikt
Böngészgesd a következőt, az ilyen alap problémákra valószínűleg találsz majd választ:
http://www.debian.org/doc/ Bővebben: link
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest