Hirdetés
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
anderm
csendes tag
Köszi a gyors segítséget
Megfogadtam a tanácsod, úgyhogy most 2.4.18-as kernel van fönt(ami gondolom szintén nagyon régi, de egyelőre ezt tudom feltenni).
Most el is indul a menuconfig (az nem baj, hogy az usr/src-ben továbbra sincs linux nevű könyvtár? most ez a kernel-source... nevű van), de nem találtam a grafikus dolgokra vontakozó menü-t benne. Hol lehet azt állítani?
A startx-re most azt írja, hogy driver can't support depth 24, meg, hogy no screens found .Hol tudom visszavenni a színmélységet? -
WN31RD
addikt
Böngészgesd a következőt, az ilyen alap problémákra valószínűleg találsz majd választ:
http://www.debian.org/doc/ Bővebben: link
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Asrock B75M-ITX + i5-3570k + Kingston 2x4GB ram
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Megfogadtam a tanácsod, úgyhogy most 2.4.18-as kernel van fönt(ami gondolom szintén nagyon régi, de egyelőre ezt tudom feltenni).