-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Szia!
Meg mindig nagyon kuzdok.... Ugyan az a hibajelenseg, mint eddig volt. Keri az essid-t, a titkositast, meg a password-ot, de nem csatlakozik a halozathoz. Toltottem neki drivert is a wifi kartyahoz, amit kert.
Ilyen nevu Debiant toltottem: firmware-stretch-DI-rc4-i386-netinst.iso Nem tudom, hogy jol tettem-e...
Ez a driver, amit kert: rtl_nic/rtl8106e-2.fw Ez, amit toltottem: [link]; azt irja, hogy valami firmware-realtek_20161130-2_all.deb...
Lehet, hogy egy Jessie-vel jobban jarnek? Vagy az unetbootin a gondja?
-
Flowtation
őstag
Szia!
Csak egy gyors kérdésem lenne a jessie telepítős cikkeddel kapcsolatban. A DE kiválasztásánál be van pipálva a debian desktop env, viszont Te a gnome-ot is bepipáltad. Mi a kettő között a különbség? Zsír új vasra (b250 lapo, pentium g4560 proci) mennyire való a debian jelenleg? Amúgy megvárnám a 9.x-et, nincs már sok hátra.ELőre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Blu-ray lejátszók
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Steam topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest