Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Koszonom, ez mar teljesen mashogy mukodik. Be sem volt hajlando boot-olni unetbootin-nel. Win32DiskImager-rel viszont ugy nez ki, hogy jo lett.
Lehet, hogy eddig is az unetbootin volt a hibas.Jo ez a funkcio, hogy telepites kozben lehet screenshotokat kesziteni a /var/log-ba.
-
tvamos
nagyúr
Szia!
Meg mindig nagyon kuzdok.... Ugyan az a hibajelenseg, mint eddig volt. Keri az essid-t, a titkositast, meg a password-ot, de nem csatlakozik a halozathoz. Toltottem neki drivert is a wifi kartyahoz, amit kert.
Ilyen nevu Debiant toltottem: firmware-stretch-DI-rc4-i386-netinst.iso Nem tudom, hogy jol tettem-e...
Ez a driver, amit kert: rtl_nic/rtl8106e-2.fw Ez, amit toltottem: [link]; azt irja, hogy valami firmware-realtek_20161130-2_all.deb...
Lehet, hogy egy Jessie-vel jobban jarnek? Vagy az unetbootin a gondja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- LEGO klub
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Lehet, hogy eddig is az unetbootin volt a hibas.