-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Koszonom, ez mar teljesen mashogy mukodik. Be sem volt hajlando boot-olni unetbootin-nel. Win32DiskImager-rel viszont ugy nez ki, hogy jo lett.
Lehet, hogy eddig is az unetbootin volt a hibas.
Jo ez a funkcio, hogy telepites kozben lehet screenshotokat kesziteni a /var/log-ba.
-
tvamos
nagyúr
Szia!
Meg mindig nagyon kuzdok.... Ugyan az a hibajelenseg, mint eddig volt. Keri az essid-t, a titkositast, meg a password-ot, de nem csatlakozik a halozathoz. Toltottem neki drivert is a wifi kartyahoz, amit kert.
Ilyen nevu Debiant toltottem: firmware-stretch-DI-rc4-i386-netinst.iso Nem tudom, hogy jol tettem-e...
Ez a driver, amit kert: rtl_nic/rtl8106e-2.fw Ez, amit toltottem: [link]; azt irja, hogy valami firmware-realtek_20161130-2_all.deb...
Lehet, hogy egy Jessie-vel jobban jarnek? Vagy az unetbootin a gondja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest