Hirdetés
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Mini PC
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
Flowtation
üzenetére
Szia,
Ez már volt téma egyszer, nem emlékszem már, hogy én pipáltam-e be a Gnome-ot, vagy automatikusan kijelölte a DDE-vel... Ha a Debian mellett döntesz, légy szíves nézd meg már, hogy mi történik! Köszönöm!
Annyi változás van még a 8-hoz képest, hogy csináltak 1 cd-s telepítőt is, de arra csak az XFCE fér fel.Én az utolsó két gépemnél is hálókártya problémába futottam bele a default telepítővel, egyik gépben sem ismerte fel az alaplapi hálókártyát. A mostani gépemnél non-free firmware probléma volt, de a korábbinál backportos kernel kellett, de én inkább beleraktam egy régi hálókártyát. A 9-nél van nonfree iso, ebben benne vannak a szükséges firmware-ek, érdemes azzal próbálkozni (éppen az imént linkeltem be, de lehet volt már ilyen a korábbi kiadásoknál is). Van live iso is, érdemes azzal feltérképezni előbb, hogy mire számíthatsz a telepítéskor.
És igen, a 9 már elég stabil.

-
Archttila
veterán
válasz
Flowtation
üzenetére
LXDE (ha jól emlékszem)
(#8138) Apollyon: Mit használsz?
Én most vele ismerkedem [link] -
Apollyon
Korrektor
válasz
Flowtation
üzenetére
Kaby Lake-re én már mindenképpen 9-es Debiant tennék, én is azt használom, csak Skylake-en, a beépített videokártyával.
~3 hét van a hivatalos Stretch megjelenésig, de már most is inkább stabilnak nevezhető mint testingnek, újabb hw-re meg érdemesebb Debian esetén a legfrissebb verziót feltenni.A gnómos kérdésre passz, már nem használok DE-t, de szerintem kovaax tudja.)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Svájci jellegű bicska eladó
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én most vele ismerkedem