Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Ahogy írtam, próbálkoztam már WM-ekkel, de mindig visszamenekültem a DE-k "biztonságos" világába, mert nem volt időm belemélyedni a dolgok sűrűjébe...
Tegnap este feltettem ezt az i3-at, aztán a gép esti kikapcsolása előtt még átjelentkeztem és megnéztem, miről is van szó. Ma délben meg bekapcsolom a gépet, persze egyből az i3 indult el. Na, mondom okés, nem probléma, de nekem most még a KDE kellene, mert használni szeretném a gépet, nem ismerkedni vele; jelenleg még nem érek rá arra, hogy az i3 lelkivilágát tanulmányozzam. Hát..., kellett egy # man i3, hogy akkor hogyan is tudok kimenekülni innen...
Mindenesetre szimpatikus a dolog, tetszik az, hogy nincs semmi sallang, villámgyors minden. Meg kell majd néznem jó pár videót, meg jó pár oldalt át kell olvasnom ahhoz, hogy elkezdjem ezt élesben használni, hiszen így elsőre elindítva még netem se volt.
Leginkább persze szabadidőre van szükség, nem pár napra, hanem hetekre!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fűnyíró topik
- EAFC 26
- SONY LCD és LED TV-k
- Revolut
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- BestBuy topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest