Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Elolvastam egy csomó kommentet, igazából jws-nek van egy stílusa (azért mégsem egy Linus, na
), de ettől még igaza van.
Most néztem a bugreportot a figyelmeztetés eltávolításáról, a legutolsó komment szerint ha jól értem, frissítik az xscreensavert és akkor az megoldja a gondokat, az helyett, hogy kitörölnék a kódból jws figyelmeztetését. [link] De azt nem tudom, hogy ez a Jessie-t is érinti, vagy csak a Strech-et, még csak annak a csomagjai között van .34-es verzió.A figyelmeztetés kitörlése szerintem elég rossz megoldás lenne. Maximum kicsit átfogalmazni lenne csak szabad.
gt7100: no igen, az az agyf... kategória.

szerk: egyet láttam a kommenteknél, pl. két monitor használata esetén van ilyen secu bug, ha lehúzod az egyik monitort. Bővebben nem néztem.
-
gt7100
tag
Nem vagyok tisztában az xscreensaver összes funkciójával. Van vagy lehet benne olyan biztonsági hiba, ami indokolja ezt a ... jobb szót nem tudom rá... hisztit?
Én még ott tartottam, hogy az össz feladata az x session zárolása a beállított idő elteltével.
Ebben egy remote exploitot nehezen tudok elképzelni.
(Nincs kéznél gép amin megnézhetném, mert kiirtottam mindenhonnan)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- PC Game Pass előfizetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), de ettől még igaza van.