Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Friczy
senior tag
Úgy látom, erősen mozog a célpont .) Eddig nem volt feltétel, hogy alapértelmezett lehessen. Mellesleg pl. szerintem ez hátrány, ha egynél több felhasználónak van joga roottá válni, akkor a shared jelszó önmagában is felvet biztonsági problémákat, erről korábban írtam, így én nem örülnék annak, ha alapértelmezett lenne. De ha valakinek ez az aggálya sudoval szemben, van lehetősége megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Háztartási gépek
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÚJ ÁRU 08.25. !! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest