-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
bambano #4822 üzenetére
Úgy van, hogy egy routerre van kötve a PI(debian, szerver), illetve a PC(win, kliens). a szerveren csinálom az svn-t, majd a PC-n tortoise svn-el próbáltam checkoutolni.
Tortoise SVN progival meg úgy próbáltam, hogy a pc-n létrehoztam egy mappát, rajta jobb klikk, majd svn checkout, a felugró ablakban pedig beírtam, hogy https://myserver/svn/projekt
Erre jött a hibaüzenet, hogy nem elérhető a megadott svn repo.Majd este újra nekifutok, akkor már importolok is valamit a repoba, és úgy próbálom meg kívülről elérni. Szerintem valamit csak simán túlbonyolítok
Egyébként igen, rootként hoztam létre, de utána beállítottam a jogosultságokat
sudo chown -R www-data:www-data /var/local/svn-repos/* -al ha jól emlékszem..
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestbuy játékok
- Milyen processzort vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Motoros topic
- Macska topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest