-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
válasz
ngabor2 #1445 üzenetére
Amikor en hasonlo problemaval szembesultem, akkor egyszeruen lementettem az image-eket a kozponti gepre egy NFS-sel kiexportalt konyvtarba, a tobbi gepen meg loopback device-on bemountoltom oket, vagyis gyakorlatilag ugyanazt csinaltam vegig, mintha mindegyikbe bedugdostam volna a lemezeket. Nem tul optimalis megoldas, mert kell ''lemezcsere'', de mukodik.
Gondolom, azt is meg lehetne oldani, hogy kirakni olyan konyvtarstrukturaban, mint amit az apt-get var (a Packages file-okat meg osszecatelni), aztan azt hasznalni ftp-n v http-n keresztul, de olyat meg nem probaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- PlayStation 5
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- E-roller topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Napkollektor - csak úgy
- Nintendo Switch 2
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest