Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RGB-s, LCD-kijelzős VGA-tartó olcsón? Hol kell aláírni?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ngabor2
üzenetére
Amikor en hasonlo problemaval szembesultem, akkor egyszeruen lementettem az image-eket a kozponti gepre egy NFS-sel kiexportalt konyvtarba, a tobbi gepen meg loopback device-on bemountoltom oket, vagyis gyakorlatilag ugyanazt csinaltam vegig, mintha mindegyikbe bedugdostam volna a lemezeket. Nem tul optimalis megoldas, mert kell ''lemezcsere'', de mukodik.
Gondolom, azt is meg lehetne oldani, hogy kirakni olyan konyvtarstrukturaban, mint amit az apt-get var (a Packages file-okat meg osszecatelni), aztan azt hasznalni ftp-n v http-n keresztul, de olyat meg nem probaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest