- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- Gaming notebook topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Micro Four Thirds
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semmi nem garantalja, hogy a Flathubon levo flatpakek biztonsagosak, plusz: tegyuk fel, hogy most felkerul valami, ami biztonsagos, majd a fejleszto kesobb rakja bele a ganyesagot. Mi fog megvedeni?
Ezzel ellentetben a jelenleg a stable-ben levo csomagok jelen allas szerint biztonsagosak, ha esetleg vmelyikben felfedeznek vmit, akkor kiadjak a javitott csomagot. Uj funkciok nem kerulnek be, tehat onnan sem johet semmi.LibreOffice helyett meg ott a GDrive, mindenhonnan elered. Korabban en is eroltettem az LO-t, aztan rajottem, mennyire franko tud lenni a GDrive, ugyhogy azota csak azt hasznalom.
-
bambano
titán
a flatpak nem cél, hanem eszköz. neked nem azt a kérdést kell megválaszolnod, hogy kell-e flatpak vagy sem, hanem azt, hogy meg tudsz lenni legutolsó szoftververzió nélkül vagy sem. Ha meg tudsz lenni, akkor debian, ha nem, akkor valami rollingabb disztró és/vagy flatpak.
Szerintem böngészőt le lehet tölteni, fel lehet rakni kézzel, sőt, ha userként felraktad, akkor a firefox frissíti is magát. Steamet nem láttam még közelről, de tippem szerint az is frissít, mert elvileg lehet értelme. A libreoffice-nál meg nem mindegy?
én a magam részéről tartom magam ahhoz, hogy ha nem romlott el, nem akarom megjavítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- iGO Primo
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Építő/felújító topik
- GTA V
- PlayStation 5
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged