Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Igazából előtte belerondítottam a sources.list-be, mert olvastam valami quora bejegyzésben, hogy a cdromos sorokat töröljem ki. Kitöröltem, után a terminál hibaüzeneteket dobált ki az apt updatere. Szóval valahogy vissza kellett állítanom az eredeti helyzetbe és ezt írtam be rootként:sudo cp /usr/share/doc/apt/examples/sources.list /etc/apt/sources.list
Ezután apt update és most megy. Amit írtál azt meg sem tudtam csinálni, mert a cdromos sorokat előtte kitöröltem.
Azt hiszem az volt a gond, hogy telepítés közben nem adtam hozzá hálózati tükröt.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- BestBuy topik
- Képregény topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Arch Linux
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Igazából előtte belerondítottam a sources.list-be, mert olvastam valami quora bejegyzésben, hogy a cdromos sorokat töröljem ki. Kitöröltem, után a terminál hibaüzeneteket dobált ki az apt updatere. Szóval valahogy vissza kellett állítanom az eredeti helyzetbe és ezt írtam be rootként: