Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
naja
aktív tag
válasz
urandom0
üzenetére
Hát igen, köszönöm mindenkinek a véleményét, én is hasonlóképpen látom a dolgot. Sok mindent tanultam, ici-picit jobban bele láttam a dolgok mikéntjébe. De, végül rájöttem, hogy egyáltalán nem szeretném ilyenekkel tölteni az időt. Szerencsére az utolsó nekifutással (Debian+Mate) minden működik rendesen. A pulseaudio se hülyül meg, multimedia gombok is mennek már (miután rájöttem, hogy a mate is csak gnome és a dconf-editort lehet használni, persze kicsit máshol vannak a dolgok).
Annak azért örülök, hogy a pici 10W-os J1900-es celeron 4GB-tal viszi a Kodit közben file-, web-, és TimeMachine szerver, konténerek futnak rajta, na meg qBtrnt tud letölteni akár nagyon sok MB/s-kel. És mindezt akár egyszerre, szóval boldog vagyok vele. Leginkább azért mert lassacskán végre eljön az idő, hogy már nem kell szögelgetni.Amúgy meg mindenki olyan perverziót választ magának amilyet akar. Van aki narkózik, van aki terepasztalt épít, vagy a nejét és a gyereket veri, vagy éppen azzal csapja el az időt hogy végtelenszer rak újra rendszert mert mindig van másik út hogyan lehetne kevesebből is megoldani a dolgot. Ez utóbbiak együtt recs**znak majd Colin Chapmannal a nirvánában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest