Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bluetooth hangszórók
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet, jobb, ha lecsapsz rá!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Asztrofotózás
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Adott egy új laptop RTL8821CE WiFi kártyával, amihez újabb kernel kellene. Találtam is egy érdekes leírást, ahol azt javasolják, hogy váltsak backports-ra, és azon frissebb a kernel.
Az /etc/apt/source.list apró módosítása nem bonyolult feladat, de kérdéseket vet fel.
A bullseye-t kijavítom bullseye-backports-ra. Ezután az apt -t bullseye-backports upgrade paranccsal frissítettem, és újraindítás után megvolt az új kernel, beröffent szépen a WiFi.Nem lesz ebből nekem bajom? Pl. mi lesz ha kijön a 11.5 vagy a 12.0? Simán frissülni fog, vagy a 12.0 kiadásakor (ami feltehetően már az újabb kennellel jön) csak kijavítom a bullseye-backports-t bookworm-ra, és a apt -t bookworm upgrade parancsol visszatérek 12-es stabil ágra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest