- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- OLED monitor topik
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Adott egy új laptop RTL8821CE WiFi kártyával, amihez újabb kernel kellene. Találtam is egy érdekes leírást, ahol azt javasolják, hogy váltsak backports-ra, és azon frissebb a kernel.
Az /etc/apt/source.list apró módosítása nem bonyolult feladat, de kérdéseket vet fel.
A bullseye-t kijavítom bullseye-backports-ra. Ezután az apt -t bullseye-backports upgrade paranccsal frissítettem, és újraindítás után megvolt az új kernel, beröffent szépen a WiFi.Nem lesz ebből nekem bajom? Pl. mi lesz ha kijön a 11.5 vagy a 12.0? Simán frissülni fog, vagy a 12.0 kiadásakor (ami feltehetően már az újabb kennellel jön) csak kijavítom a bullseye-backports-t bookworm-ra, és a apt -t bookworm upgrade parancsol visszatérek 12-es stabil ágra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest