Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Mini PC
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- RAM topik
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Friczy
senior tag
válasz
Geller72 #7834 üzenetére
Sose használtam az ePIN-t, viszont a mobiltokent le tudod generálni, ha a kártyával belépsz az ebankba. Az app frissítése óta _csak_ a mobiltoken használható, a régi appos belépés nem működik, mindenképpen le kell generálni a mobiltokent.
Egy ilyen lejárt kártyadátumot vagy valami hasonlót nekem is produkált egyszer Firefoxszal Windows alatt, akkor az volt a megoldás, hogy eltávolítottam a böngészőből a plugint és feltelepítettem még egyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest