- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Odapakol erőben a Honor Pad GT2 Pro
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
Cathfaern #349 üzenetére
most én is kindauuzeee alól irok a főuiról ...
amugy azt a hozzaszólásomat már törölték... de ami miatt be kellett irnom, mert rámszóltak, azt meg nem .... esélyegyenlöség ....
[1.] telleg nem megy .. még ay ALT-130 se ....
[2.] nem is akarok hungarise nylevet ... nekem mindkét telefonom is angolul megy, persze volna benne magyar is ....
[3.] nem szeretem, ha szamitogep magyarul akar mondani valami ... tagadhatatlanul könnyebb .... de nekem szokatlan .... a debian-t is angolul telepitettem, es angol bill-t is kertem amikor lehett valasztani: qwerty-us ....
poróbáljatok meg engem elhordozni ...igy is megkaptam mar a magamét, hoggy uatánozom neduddki-t ... panther is ram szolt hogy miert aposztrofozok ... midengy ..... a Linux-os topic-okbol mar nem nagyon akarok kimozdulni ....
itt meg csupa toleráns és megértő egyén van ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Gitáros topic
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest