Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
PROHARDVER! témák
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- E-book olvasók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egér probléma
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
No, "SU -" után indítsd el a telepítőjét a drivernek, ott ne a telepítést, hanem a package generationt válaszd, és generáltasd le vele az fglrx csomagot. Ezután az fglrx csomagot telepítsd, ott az elején írja, hogy mi kell neki, és elvileg le is tölti őket.
Amúgy szerintem érdemes adni neki még egy esélyt. Írtam egy cikket a Debian belakásáról, szerintem nézz bele. [link]
Szerk: Debian okkal használja azokat a csomagokat, amiket használ. Mintet is használtam, de voltak ott problémák. Nem annyira kiforrott, mint kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- 27% - Arzopa A1T 15,6" Hordozható Monitor!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest