Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Megint szopatom magam... Van ez a Fujitsu gépem, szereztem bele nagyobb vinyót, és raknék fel rá Xubuntu mellé Debian testing-et. Letöltöttem az 1-es cd-t, felírtam újraírhatóra, leellenőríztem Xubi alatt md5sum-mal, mindent tud tökéletesen olvasni a meghajtó. Majd installáláskor a "Telepítő összetevők betöltése CD-ről" résznél azt mondja, hogy "Sikertelen fájlmásolás a CD-ROM-ról." Újra lehet próbálni, de mindegy, nem tudja másolni valamiért. Próbáltam cd-re írni az isot-t, úgyis ugynanezt mondja. Most a netistall iso-t próbáltam meg, azzal is ugyanez. Az a tippem, hogy valamiért az installer szarul használja az olvasót, vagy rossz drivert tölt hozzá, vagy valami hasonló (a lemezeket visszaellenőríztem Xubi alatt hibátlanul). Hogy lehet ezt kikerülni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Beszámítás! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest