Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Megint szopatom magam... Van ez a Fujitsu gépem, szereztem bele nagyobb vinyót, és raknék fel rá Xubuntu mellé Debian testing-et. Letöltöttem az 1-es cd-t, felírtam újraírhatóra, leellenőríztem Xubi alatt md5sum-mal, mindent tud tökéletesen olvasni a meghajtó. Majd installáláskor a "Telepítő összetevők betöltése CD-ről" résznél azt mondja, hogy "Sikertelen fájlmásolás a CD-ROM-ról." Újra lehet próbálni, de mindegy, nem tudja másolni valamiért. Próbáltam cd-re írni az isot-t, úgyis ugynanezt mondja. Most a netistall iso-t próbáltam meg, azzal is ugyanez. Az a tippem, hogy valamiért az installer szarul használja az olvasót, vagy rossz drivert tölt hozzá, vagy valami hasonló (a lemezeket visszaellenőríztem Xubi alatt hibátlanul). Hogy lehet ezt kikerülni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest