Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
FixY67
senior tag
válasz
bambano #3021 üzenetére
Mert kissé beteg vagyok (egyéb esetekben meg lusta), a desktop gépem a lakás egyik végében, a laptopom és az ágyam a lakás másik végében.
---
network probléma megoldva (a'la bambano és tsai
) : szar a mintakonfig, az eth0 helyett a már elavult(???) és nem létező xenbr0-ra hivatkozik. Ha ezt átírom eth0-ra, akkor már megy a bridged networking. Mondjuk az még nem teljesen tiszta, hogy miért hívják eth0-nak a bridge eszközt... de ez valószínűleg a hiányos ismereteim következménye (én általában br0 v. hasonló névvel szoktam illetni)
"a'la ..." = ugye ki lehetett javítani, de ez nem magyarázat arra, hogy az elkefélt konfiggal miért fagy ki ennyire, szinte kipusztíthatatlanul a guest/domU ? Miért nem ismeri fel a xen, hogy rossz a konfig és kapcsolja ki a gépet? Bennem meg ez marad meg, hogy már megint szoptam valamivel, pedig nem kellett volna, ha...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest