-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
FixY67
senior tag
válasz
bambano #3021 üzenetére
Mert kissé beteg vagyok (egyéb esetekben meg lusta), a desktop gépem a lakás egyik végében, a laptopom és az ágyam a lakás másik végében.
---
network probléma megoldva (a'la bambano és tsai
) : szar a mintakonfig, az eth0 helyett a már elavult(???) és nem létező xenbr0-ra hivatkozik. Ha ezt átírom eth0-ra, akkor már megy a bridged networking. Mondjuk az még nem teljesen tiszta, hogy miért hívják eth0-nak a bridge eszközt... de ez valószínűleg a hiányos ismereteim következménye (én általában br0 v. hasonló névvel szoktam illetni)
"a'la ..." = ugye ki lehetett javítani, de ez nem magyarázat arra, hogy az elkefélt konfiggal miért fagy ki ennyire, szinte kipusztíthatatlanul a guest/domU ? Miért nem ismeri fel a xen, hogy rossz a konfig és kapcsolja ki a gépet? Bennem meg ez marad meg, hogy már megint szoptam valamivel, pedig nem kellett volna, ha...
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest