Hirdetés
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autóhifi
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
FixY67
senior tag
válasz
bambano
üzenetére
Mert kissé beteg vagyok (egyéb esetekben meg lusta), a desktop gépem a lakás egyik végében, a laptopom és az ágyam a lakás másik végében.

---
network probléma megoldva (a'la bambano és tsai
) : szar a mintakonfig, az eth0 helyett a már elavult(???) és nem létező xenbr0-ra hivatkozik. Ha ezt átírom eth0-ra, akkor már megy a bridged networking. Mondjuk az még nem teljesen tiszta, hogy miért hívják eth0-nak a bridge eszközt... de ez valószínűleg a hiányos ismereteim következménye (én általában br0 v. hasonló névvel szoktam illetni)"a'la ..." = ugye ki lehetett javítani, de ez nem magyarázat arra, hogy az elkefélt konfiggal miért fagy ki ennyire, szinte kipusztíthatatlanul a guest/domU ? Miért nem ismeri fel a xen, hogy rossz a konfig és kapcsolja ki a gépet? Bennem meg ez marad meg, hogy már megint szoptam valamivel, pedig nem kellett volna, ha...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1 év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest