- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Apple MacBook
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Apple asztali gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
FixY67
senior tag
válasz
bambano
üzenetére
Mert kissé beteg vagyok (egyéb esetekben meg lusta), a desktop gépem a lakás egyik végében, a laptopom és az ágyam a lakás másik végében.

---
network probléma megoldva (a'la bambano és tsai
) : szar a mintakonfig, az eth0 helyett a már elavult(???) és nem létező xenbr0-ra hivatkozik. Ha ezt átírom eth0-ra, akkor már megy a bridged networking. Mondjuk az még nem teljesen tiszta, hogy miért hívják eth0-nak a bridge eszközt... de ez valószínűleg a hiányos ismereteim következménye (én általában br0 v. hasonló névvel szoktam illetni)"a'la ..." = ugye ki lehetett javítani, de ez nem magyarázat arra, hogy az elkefélt konfiggal miért fagy ki ennyire, szinte kipusztíthatatlanul a guest/domU ? Miért nem ismeri fel a xen, hogy rossz a konfig és kapcsolja ki a gépet? Bennem meg ez marad meg, hogy már megint szoptam valamivel, pedig nem kellett volna, ha...
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest