- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
FixY67
senior tag
válasz
bambano #3015 üzenetére
Miután kikapcsoltam a bridged interface-t a konfigban, nekem is kb 30mp volt, mire működőképessé vált a grml karakteres felülete.
Gáz csak akkor van, ha ott X-re váltok. És hangsúlyozottan a friss grml live esetében (bár ez asszem telepítve is lehetne), mert az kicsit másképp működik, mint egy normál debian!
(valami framebufferes eszköz rémlik az X alatt, de nagyon rég néztem ilyen szempontból).
Lenny-re épül a Dom0, azon van a (hibás???) vncviewer, ami nem bírja a gyűrődést bizonyos esetekben. Már nem emlékszem pontosan, kissé álomkóros voltam, mikor abbahagytam a játszadozást, de mintha az xm new-val létrehozott guesten kiakadna, az xm create-tel elindított viszont működik normálisan...Kíváncsiságból felraktam egy XP-t is, az kb. annyi idő alatt ment fel, mintha nem is virtuális gépben lenne és működik... pardon: elindul.
Ami még kiakasztott: van a Xen-nek is live cd-je, amivel lehet próbálgatni a rendszert, előre telepített virtuális gépekkel. Ez a desktop gépemen emlékeim szerint gond nélkül működött. Este még beraktam a notebookba úgy, hogy nem volt hálózatra (ethernetre) dugva a gép. Egyik virtuális konzolt sem tudtam elérni a virt-managerből, de hibaüzenet sem jött. Egyéb úton már nem próbáltam, mentem aludni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hyundai, Kia topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest