Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
FixY67
senior tag
válasz
bambano
üzenetére
uml nem ismerős, a xen számomra elég szopatós volt valamiért, de már nem emlékszem, mi gondom volt vele. Hálózati vagy diszkvezérlős gondok rémlenek.
Azért számold hozzá azt is, hogy én nem munkára használom, hanem kísérletezgetek rajtuk, így belefutok sok olyan problémába, amit épeszű felhasználás során vagy észre sem veszel vagy villámgyorsan keresel workaroundot, oszt jónapot.
(bár az is igaz, hogy most én is ezt játszom a VirtualBox-szal
)szerk: közben utánanéztem az UML-nek, usermode linux címszóval már ismerősebb
Bár nem használtam, mert elég macerásnak éreztem, meg kevéssé elterjedtnek. Helyette próbálgattam a xen-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Horgász topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung kuponkunyeráló
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Torrent meghívó kunyeráló
- Google Pixel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)