Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv
Némi segítséget szeretnék kérni.
Feltettem a Debiant, de csak az első CD-t. (Többet nem is akartam leszedni a netről.)
Nem tudom beállítani a WLAN-t, mert WPA-t használok, ő meg csak a WEP-et ajánlja fel.
Mit kellene tennem?Amit eddig csináltam, hogy az /etc/network/interfaces filet szerkesztettem, így kb ez a file tartalma:
iface eth2 inet dhcp
wpa-ssid thisismynetworkname
wpa-key_mgmt WPA-PSK
wpa-proto WPA
wpa-pairwise TKIP
wpa-group TKIP
wpa-psk thisismypassword
wpa-driver wextMiután megszerkeztettem a filet ezt a parancsot kellett kiadnom: ifup eth2
De sajna hálózat továbbra sincs (Ping esetén kiírja, hogy a hálózat nem válaszol.)Egy wpa_suppliciant.config filet is csináltam, mert egy másik megoldásnál azt olvastam, de azzal sem ment, igazából fogalmam sincs, hogy hogy kell wpa-s wlant bekonfigolni.
Ezzel kapcsolatban kérném a segítségeteket.
A gép egyébként egy régebbi HP noti, broadcom chipsetes wifi-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- 182 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest