Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Sürgős segítségre lenne szükségem, nem találtam életképes apache topicot, azért írok ide.Előfizettünk egy virtualis szerver szolgáltatásra és operációs rendszernek egy teljesen csupasz debian linuxot kaptunk. Az lenne a probléma hogy letöltöttem az apach-ot (2.0), a APT-vel és installáltam is a szerverem, de ha beírom a saját gépemen szerver IP-jét a böngészőbe, nem jön be a lap, örökké csak tölt. Ha leállítom a szolgáltatást akkor meg nem tudja a firefox felvenni a kapcsolatot, tehát nem ugyanazt produkálja. A httpd.conf-ban csak a ServerName-et állítottam be a saját IP-címére. Csináltam már ilyet jópárszor win-re meg GUI-s linuxra, de terminálból még eddig soha. Mi lehet a hiba?

Ja meg az is érdekes hogy APT-on apache 2.2 nem érhető el, meg php5 sem, és az utóbbira mindenképpen szükségem lenne...
Hogyan tudok ezeket beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hogyan tudok ezeket beszerezni?