Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- LG LCD és LED TV-k
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Sürgős segítségre lenne szükségem, nem találtam életképes apache topicot, azért írok ide.Előfizettünk egy virtualis szerver szolgáltatásra és operációs rendszernek egy teljesen csupasz debian linuxot kaptunk. Az lenne a probléma hogy letöltöttem az apach-ot (2.0), a APT-vel és installáltam is a szerverem, de ha beírom a saját gépemen szerver IP-jét a böngészőbe, nem jön be a lap, örökké csak tölt. Ha leállítom a szolgáltatást akkor meg nem tudja a firefox felvenni a kapcsolatot, tehát nem ugyanazt produkálja. A httpd.conf-ban csak a ServerName-et állítottam be a saját IP-címére. Csináltam már ilyet jópárszor win-re meg GUI-s linuxra, de terminálból még eddig soha. Mi lehet a hiba?

Ja meg az is érdekes hogy APT-on apache 2.2 nem érhető el, meg php5 sem, és az utóbbira mindenképpen szükségem lenne...
Hogyan tudok ezeket beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hogyan tudok ezeket beszerezni?