Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Sürgős segítségre lenne szükségem, nem találtam életképes apache topicot, azért írok ide.Előfizettünk egy virtualis szerver szolgáltatásra és operációs rendszernek egy teljesen csupasz debian linuxot kaptunk. Az lenne a probléma hogy letöltöttem az apach-ot (2.0), a APT-vel és installáltam is a szerverem, de ha beírom a saját gépemen szerver IP-jét a böngészőbe, nem jön be a lap, örökké csak tölt. Ha leállítom a szolgáltatást akkor meg nem tudja a firefox felvenni a kapcsolatot, tehát nem ugyanazt produkálja. A httpd.conf-ban csak a ServerName-et állítottam be a saját IP-címére. Csináltam már ilyet jópárszor win-re meg GUI-s linuxra, de terminálból még eddig soha. Mi lehet a hiba?

Ja meg az is érdekes hogy APT-on apache 2.2 nem érhető el, meg php5 sem, és az utóbbira mindenképpen szükségem lenne...
Hogyan tudok ezeket beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130 - 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hogyan tudok ezeket beszerezni?