Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ngabor2
    nagyúr

Lehet bug az acpi-ban, vagy lehet olyan, hogy nagyon új az alaplapod és még nem ismeri a debian vagy a kernel az alaplapban futó acpi interpretert. Nekem volt olyan, hogy bootolás fél óra, amikor be tudtam lépni, top 6-7 közötti loadot mutatott.
    Az acpi kernel paraméterként történő kikapcsolása segített csak, ettől egy halom kényelmi funkció fejreállt, de ez van.

Teszteld még le azt, hogy az lspci felismeri-e az összes alaplapi eszközt. Ha sokat nem ismer, akkor az alaplap fiatal korával van a baj szerintem, legalábbis az enyémmel ez volt.

ez még mindig egy p3 laptop, úgyhogy a túl friss lap opció kiesett. a nagyobb baj az, hogy a postinst scriptet se találom a debben, hogy lássam, mit barmol el.

retes: először is tudni kellene, hogy milyen wifi. pcmcia-s? deb alatt sajna nem tudom, hogy lehet megnézni, hogy milyen pcmcia-kártyát lát a rendszer. ha integrált, akkor lspci megmondja.

de ha nincs nincs linuxos natív driver, akkor még mindig ott az ndiswrapper nevű csoda, az a wines driverrel tudja a wlant használni.

Új hozzászólás Aktív témák