Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mire van szükségem: WiFi Bridge, Access Point, Range Extender, Mesh?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hobby elektronika
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedAnt
aktív tag
válasz
Forest_roby
üzenetére
Én jó ideje ubuntut használok egy kb ugyanilyen gépen, bőven elég neki. Bár kevés memória mellett lehet hogy gondban lennék. De létezik szerver-verzió is, amit vígan használok egy p1mmx 200mhz-es gépen, 64 mega memóriával
Semmivel sincs nagyobb rendszerigénye az ubuntunak a debiannál szerintem.
Ezt a ki szeretném tanulni a debian dolgot sem nagyon értem, ubuntuban ugyanúgy megtalálsz mindent mint debianban, attól hogy könnyebb beállítani, még ugyanúgy elbíbelődhetsz a konfig fájlokkal és egyebekkel ha erre vágysz. Viszont frissebb csomagokat tartalmaz általában. Lehet hogy csak én vagyok így vele, de debiannal jóval többet szívtam értelmetlen dolgok miatt. Azért ubuntuval is voltak gondok
pl. az említett régi gépre cd-ről csak az 5.10-est lehet feltenni és azt dist-upgrade-elni hogy menjen az aktuális verzió, az újabb telepítőkkel mindig lehal.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Mire van szükségem: WiFi Bridge, Access Point, Range Extender, Mesh?
- AliExpress tapasztalatok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xbox Series X|S
- Viccrovat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Formula-1
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Semmivel sincs nagyobb rendszerigénye az ubuntunak a debiannál szerintem.