-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
Hi!
Nemsokara beszerzek egy P1 133Mhz 64Mb Sd-ram stb... kategorias gepet es szeretnek ra telepíteni egy debiant, az alaprendszer feltelepitese nem okoz problemat, sok jo leirast talaltam ra + mar regebben is telepitettem debiant a gepemre csak az alaprendszer utan megfutamodtam...
Most viszont be szeretnem loni a gepet internetezeshez, zenehalgatashoz, kepnezegeteshez, esetleg filmnezeshez bar ahoz talan keves lesz a gep... : (
Az alaprendszer telepitese utan mi a feladat, hogy eljusak az xorg feltelepitesehez?
Vmi olyasnit olvastam, hogy az kell terni Sid -re v. vmi ilyesmi, de ezt egyeltelan nem ertem...
Minegy a cel egy xorg feltelepitese es gondolom a gnome egy kicsit eros lenne, mit erdemes feletnni a gnome helyett és hogyan?
Hu... ez talan egy kicsit sok volt....
Mindegy, akarmilyen segitseg jol jonne.
Elore is koszi!
Forest
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest