Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laprasi991
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy linuxxal létre akarok hozni egy helyi kis letöltő, fájl és internetmegosztó szervert.
Ehez kellene nekem olyan segtség, hogy melyik MIMO-s vezetéknélküli hálókártya megy Linux alatt? (pl. Debian, vagy Suse)
Fontos lenne, hogy tudjak vele AP-t is kialaktani, mert nem tudom már hol, de láttam olyan WiFi kártyát, ami AP-ként nem képes működni, csak AP-hoz tud csatlakozni.
Most a laptophoz, egy Asus típusú USB-s kártyát használok, ez megy Redhat alatt (gondolom akkor más alatt is elfut
és ennek a szoftverébe ( Win. alatt) be tudok állítani olyat, hogy AP-ként menjen a dolog, viszont ezt a karit nem gondoltam a szerverhez, mert csak 54mbps-t tud, nem cserélhető az antennája, és elég kicsi a hatótáva. Ebből kiindulva nézegettem Asus kártyákat, de mindnél, a támogatott oprendszerek, az a Win 2000,XP.
Most akkor mit tegyek? Melyik kártyát ajálnjátok?
Előre is kössz
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
és ennek a szoftverébe ( Win. alatt) be tudok állítani olyat, hogy AP-ként menjen a dolog, viszont ezt a karit nem gondoltam a szerverhez, mert csak 54mbps-t tud, nem cserélhető az antennája, és elég kicsi a hatótáva. Ebből kiindulva nézegettem Asus kártyákat, de mindnél, a támogatott oprendszerek, az a Win 2000,XP.