Hirdetés
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laprasi991
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy linuxxal létre akarok hozni egy helyi kis letöltő, fájl és internetmegosztó szervert.
Ehez kellene nekem olyan segtség, hogy melyik MIMO-s vezetéknélküli hálókártya megy Linux alatt? (pl. Debian, vagy Suse)
Fontos lenne, hogy tudjak vele AP-t is kialaktani, mert nem tudom már hol, de láttam olyan WiFi kártyát, ami AP-ként nem képes működni, csak AP-hoz tud csatlakozni.
Most a laptophoz, egy Asus típusú USB-s kártyát használok, ez megy Redhat alatt (gondolom akkor más alatt is elfut
és ennek a szoftverébe ( Win. alatt) be tudok állítani olyat, hogy AP-ként menjen a dolog, viszont ezt a karit nem gondoltam a szerverhez, mert csak 54mbps-t tud, nem cserélhető az antennája, és elég kicsi a hatótáva. Ebből kiindulva nézegettem Asus kártyákat, de mindnél, a támogatott oprendszerek, az a Win 2000,XP.
Most akkor mit tegyek? Melyik kártyát ajálnjátok?
Előre is kössz
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és ennek a szoftverébe ( Win. alatt) be tudok állítani olyat, hogy AP-ként menjen a dolog, viszont ezt a karit nem gondoltam a szerverhez, mert csak 54mbps-t tud, nem cserélhető az antennája, és elég kicsi a hatótáva. Ebből kiindulva nézegettem Asus kártyákat, de mindnél, a támogatott oprendszerek, az a Win 2000,XP.