Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Rakétaként lőhetnek ki a NAND flash árak az NVIDIA terveitől
- Fujifilm X
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oscon
csendes tag
Én 2.4.27es kernelt használok, alapvetően a debian által kiadott verziót, csak kicsit
kistafírungoztam. de ha találok olyan sec.fix patchet, amit fontosnak tartok, és a debian féle verzióban még nincs benne, akkor beleteszem. (pl. legújabban a cdrom.c-ben levő x éves typo-t még nem javították, ill. a sg drivert érintő foltot sem tették bele). a kernelt ezenkívül felerősítettem a 2.4.32-ből kölcsönzött SATA meghajtórendszerrel, i2c-vel, lm-sensorsal, 2.1.9-es grsecurity-vel, ext2-ext3 acl, valamint cryptoloop patch-el, mással azt hiszem nem.
relatíve ritkán kell hozzányúlni érdemben - mindenesetre jóval ritkábban mint a 2.6os szériához kellene - pedig eléggé összepecseltem, és a 2.6 specifikus legutóbbi vadon terjedő local root exploitok sem érintették (pl. /proc probléma 2.6.13-2.6.17.2ig, asszem.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Milyen széket vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Metal topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4296,100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
kistafírungoztam. de ha találok olyan sec.fix patchet, amit fontosnak tartok, és a debian féle verzióban még nincs benne, akkor beleteszem. (pl. legújabban a cdrom.c-ben levő x éves typo-t még nem javították, ill. a sg drivert érintő foltot sem tették bele). a kernelt ezenkívül felerősítettem a 2.4.32-ből kölcsönzött SATA meghajtórendszerrel, i2c-vel, lm-sensorsal, 2.1.9-es grsecurity-vel, ext2-ext3 acl, valamint cryptoloop patch-el, mással azt hiszem nem.