-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oscon
csendes tag
Én 2.4.27es kernelt használok, alapvetően a debian által kiadott verziót, csak kicsit
kistafírungoztam. de ha találok olyan sec.fix patchet, amit fontosnak tartok, és a debian féle verzióban még nincs benne, akkor beleteszem. (pl. legújabban a cdrom.c-ben levő x éves typo-t még nem javították, ill. a sg drivert érintő foltot sem tették bele). a kernelt ezenkívül felerősítettem a 2.4.32-ből kölcsönzött SATA meghajtórendszerrel, i2c-vel, lm-sensorsal, 2.1.9-es grsecurity-vel, ext2-ext3 acl, valamint cryptoloop patch-el, mással azt hiszem nem.
relatíve ritkán kell hozzányúlni érdemben - mindenesetre jóval ritkábban mint a 2.6os szériához kellene - pedig eléggé összepecseltem, és a 2.6 specifikus legutóbbi vadon terjedő local root exploitok sem érintették (pl. /proc probléma 2.6.13-2.6.17.2ig, asszem.)
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Androidos tablet topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen házat vegyek?
- BestBuy topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- További aktív témák...
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 128bit (NE7506T019T1-GB2061T) Videokártya
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
kistafírungoztam. de ha találok olyan sec.fix patchet, amit fontosnak tartok, és a debian féle verzióban még nincs benne, akkor beleteszem. (pl. legújabban a cdrom.c-ben levő x éves typo-t még nem javították, ill. a sg drivert érintő foltot sem tették bele). a kernelt ezenkívül felerősítettem a 2.4.32-ből kölcsönzött SATA meghajtórendszerrel, i2c-vel, lm-sensorsal, 2.1.9-es grsecurity-vel, ext2-ext3 acl, valamint cryptoloop patch-el, mással azt hiszem nem.