- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autóhifi
- OLED monitor topic
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oscon
csendes tag
Én 2.4.27es kernelt használok, alapvetően a debian által kiadott verziót, csak kicsit
kistafírungoztam. de ha találok olyan sec.fix patchet, amit fontosnak tartok, és a debian féle verzióban még nincs benne, akkor beleteszem. (pl. legújabban a cdrom.c-ben levő x éves typo-t még nem javították, ill. a sg drivert érintő foltot sem tették bele). a kernelt ezenkívül felerősítettem a 2.4.32-ből kölcsönzött SATA meghajtórendszerrel, i2c-vel, lm-sensorsal, 2.1.9-es grsecurity-vel, ext2-ext3 acl, valamint cryptoloop patch-el, mással azt hiszem nem.
relatíve ritkán kell hozzányúlni érdemben - mindenesetre jóval ritkábban mint a 2.6os szériához kellene - pedig eléggé összepecseltem, és a 2.6 specifikus legutóbbi vadon terjedő local root exploitok sem érintették (pl. /proc probléma 2.6.13-2.6.17.2ig, asszem.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Horgász topik
- Óra topik
- Hardcore café
- Robotporszívók
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Garmin topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
kistafírungoztam. de ha találok olyan sec.fix patchet, amit fontosnak tartok, és a debian féle verzióban még nincs benne, akkor beleteszem. (pl. legújabban a cdrom.c-ben levő x éves typo-t még nem javították, ill. a sg drivert érintő foltot sem tették bele). a kernelt ezenkívül felerősítettem a 2.4.32-ből kölcsönzött SATA meghajtórendszerrel, i2c-vel, lm-sensorsal, 2.1.9-es grsecurity-vel, ext2-ext3 acl, valamint cryptoloop patch-el, mással azt hiszem nem.