- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Házimozi belépő szinten
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- RAM topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttoth
tag
Intel alaplapra integrált videokartyam van, LCD monitorral, azt hiszem, most ez a legfontosabb. Miután felhúztam magam, és újratelepítettem a Debiant, nem tud belépni grfikus módba, csak egy ablak jelenik meg, hogy akarom-e megnézni a logot, de válaszolni nem tudok, mert megfagy!
Megnéztem a naplóban, és akkor kezdett csúnyákat kiírni, mikor az egeret akarta betölteni. Nem tudom, hogy ez lehet-e a hiba.
(EE) xf86OpenSerial: Cannot open device /dev/psaux
No such file or directory.
...pedig van! Mit csináljak? Sajnos a régi jól működő beállításokat nem mentettem el, csak egy mégrégebbit, amiben ugyanúgy a /dev/psaux-ot akarja megnyitni, és az működött is. Mondjuk az nem xorg volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nintendo Switch
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Zelda Játékok
- Házimozi belépő szinten
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- iPhone topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest