Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Petya_
őstag
válasz
_Petya_
üzenetére
Közben kaptam választ, próbálom feltenni az nvidia féle drivereket (vga, és mivel NF7-es alaplapom van, az nforce drivert is). A VGA driver elvileg felment, hogyan tudom teszelni, hogy tényleg működik-e?
Az NFORCE drivert is feltettem, de a leírás szerint nem nyúl konfigfile-okhoz, azt kézzel kell csinálni. Itt akadtam el: Bővebben: link
Hogyan tudom beállítani ezeekt a modulokat? (telepítés után nem volt net, sem hang, de újraindulás után helyreállít, most minden megy. Lehet, hogy már az új drivereket használja? Hogyan tudom megnézni, hogy melyik driver van betöltve?)
Petya
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest