- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Everest / AIDA64 topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
naja
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy van-e valakinek tapasztalata netatalk telepítésvel kapcsolatban Debian 12 alatt? A gond az, hogy kiszedték a stabil repoból (rég óta nem volt gazdája githubon, amúgy ismét van), csak unstable maradt meg. Így csak onnan lehet felmókolni. Erről találtam pár infót, de nem igazán működnek nekem. Avahi sem megy, és ha direktbe IP címmel próbálok csatlakozni, az sem megy. Nem értem mi lehet a baja, nyilván belebonyolódtam. De igazából inkább újra raknám az egészet, de már olyan infók alapján, amik bizonyosabbak. Ezért kérdezném, hogy mit ajánlotok?Másik gépen Ubuntu alatt apt install netatalk avahi, és minden ment mint a karikacsapás afp.conf beállítás után. Most meg izzadok unstable sources-zal, apt pinninggel meg egyéb nem halandónak való furmánykodásokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- Óra topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest