Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
naja
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy van-e valakinek tapasztalata netatalk telepítésvel kapcsolatban Debian 12 alatt? A gond az, hogy kiszedték a stabil repoból (rég óta nem volt gazdája githubon, amúgy ismét van), csak unstable maradt meg. Így csak onnan lehet felmókolni. Erről találtam pár infót, de nem igazán működnek nekem. Avahi sem megy, és ha direktbe IP címmel próbálok csatlakozni, az sem megy. Nem értem mi lehet a baja, nyilván belebonyolódtam. De igazából inkább újra raknám az egészet, de már olyan infók alapján, amik bizonyosabbak. Ezért kérdezném, hogy mit ajánlotok?Másik gépen Ubuntu alatt apt install netatalk avahi, és minden ment mint a karikacsapás afp.conf beállítás után. Most meg izzadok unstable sources-zal, apt pinninggel meg egyéb nem halandónak való furmánykodásokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Anno 117: Pax Romana teszt
- Elektromos autók - motorok
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Robotporszívók
- Androidos tablet topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest