- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Duplán 4K: a TCL tudja, hogy gyártson monitort
- Milyen monitort vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok !
Adott egy Debian-os laptop amire most felraktam az Opera-t és két dologban szeretnék helpet kérni (ami nem biztos, hogy 100%osan linux related!)
1. Amikor megnyitom az Opera-t mindig kéri a rendszer, hogy adjam meg a jelszót a "Bejelentkezés és jelszókezelő" kulcstartóhoz (lehet nem pontosan ez a neve). Személy szerint Én nem adtam meg ilyet és a login/su jelszót nem is fogadja el. Megnéztem és a seahorse-t használja már azt is letöröltem és továbbra is kérdezi. Előtte még a seahorseban is megpróbáltam belépni és ott sem fogadta el, szóval azt gondolnám NEM valami opera jelszót kér. (Mondjuk kicsit eleve furi, hogy kéri amikor megnyitom az Opera-t)
Esetleg valaki tud ebben segíteni, hogy pontosan mi lehet ? Valahogy resetelni vagy valami ilyesmire gondolnék.
2. A másik, hogy néhány streaming oldalon eléggé laggos a kép. A gép az tuti bírja
- De ugyan akkor a YT az nem az. Esetleg valami kieg hiányozhat ? Tipp ?
Válaszokat előre is köszi !
Új hozzászólás Aktív témák
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
- De ugyan akkor a YT az nem az. Esetleg valami kieg hiányozhat ? Tipp ?