Hirdetés
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egér probléma
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok !
Adott egy Debian-os laptop amire most felraktam az Opera-t és két dologban szeretnék helpet kérni (ami nem biztos, hogy 100%osan linux related!)
1. Amikor megnyitom az Opera-t mindig kéri a rendszer, hogy adjam meg a jelszót a "Bejelentkezés és jelszókezelő" kulcstartóhoz (lehet nem pontosan ez a neve). Személy szerint Én nem adtam meg ilyet és a login/su jelszót nem is fogadja el. Megnéztem és a seahorse-t használja már azt is letöröltem és továbbra is kérdezi. Előtte még a seahorseban is megpróbáltam belépni és ott sem fogadta el, szóval azt gondolnám NEM valami opera jelszót kér. (Mondjuk kicsit eleve furi, hogy kéri amikor megnyitom az Opera-t)
Esetleg valaki tud ebben segíteni, hogy pontosan mi lehet ? Valahogy resetelni vagy valami ilyesmire gondolnék.
2. A másik, hogy néhány streaming oldalon eléggé laggos a kép. A gép az tuti bírja
- De ugyan akkor a YT az nem az. Esetleg valami kieg hiányozhat ? Tipp ?
Válaszokat előre is köszi !
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
- De ugyan akkor a YT az nem az. Esetleg valami kieg hiányozhat ? Tipp ?