Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
@rglaaf
veterán
válasz
modflow #3250 üzenetére
Ha hullát hagysz akkor jön egy üzenet előtte kb egy órával hogy baj lesz,én ugy emlékszem nem is engedett tovább a játék kért egy legutóbbi mentett állást.
Egyébként egy baszott nagy kráter lesz ha a PV öl meg ami mondjuk hasznos is lehet pl engem egyszer a szélerőmű előtti erdőbe kaptak el még az elején ugy is hagytam legalább nem kellet botorkálni a fák között😁 -
VikMorroHun
őstag
válasz
modflow #3238 üzenetére
A gépkarabély nem elkábítja, hanem megöli az embereket. PV-kre nincs hatással, hacsak előtte meg nem dobod őket egy hematikus gránáttal. A keletkező vérfelhőn át kell lőni őket.
Van nem halálos gépkarabély, az csak elkábítja az embereket - viszont páncélozott mukik ellen nem sokat ér, ahogy észrevettem. Legjobb a bolavető, illetve a harc közbeni összekötözés (persze ha 3 irányból lőnek egyszerre, akkor nem sokra mész az utóbbival).
Onnan tudod megkülönböztetni, hogy kábult vagy halott-e az ellenfél, hogy a térképen jelzi a halottakat, illetve függőleges vonalak mennek belőlük az ég felé.
-
VikMorroHun
őstag
válasz
modflow #3196 üzenetére
Ha jól értettem, eddig is halott volt, mert eltávozott belőle a Ka (vagy mi), amikor szülés közben ráomlott a kórház. Azért nem kapcsolta be a karperecét, mert akkor kiderült volna. Az nem világos, hogy ha halott volt, akkor hogyan tudott beszélni, mozogni, meg ilyenek. -
ztszie
csendes újonc
válasz
modflow #1196 üzenetére
nem írtak, de igaz, hogy zárás előtt dobtam nekik mailt, hogy hol a cucc. Te?
Egyébként engem így 3 óra után hihetetlen elkapott, pedig nem vagyok a nagyon lassú gameplayek híve, de amúgy bejön ez a melankólikus hangulat meg battyogás. Ez a Low Roar banda meg nem tudom, hol volt eddig az életemből, de kérem az összes zenéjüket, lemezüket, koncertjüket. Bones mi nagy zene már te jóég. -
Rage47
veterán
MGSV sem jött be sok embernek, mert szöszmötölni kellett, gondolkodni, hogy kell megcsinálni egy küldetést. Volt, hogy én is 1 órán át szenvedtem egy bázissal, mire bevettem.
Ez is ilyen lesz, csak más az alapfelállás, nem bázist kell bevenni, hanem megoldani az utad különböző kihívásokkal szembenézve. -
.LnB
titán
Addig, amíg egy, területen elsőre vagy, akkor nem lesz segítség, csak ha már megcsináltad az adott terület küldetését, szóval kapcsolatot hoztál létre Chiral Network-kel. Boss harcoknál ez nem tudom, hogy fog működni. Gondolom előbb csatlakoztatod, utána mész bossolni. Ez nem spoiler egyébként, tippelek az eddig látottakból.
-
.LnB
titán
Na most akkor mi van?! Különleges skálád? Vagy különleges képességed?
Most akkor a te véleményedről beszélünk? Vagy a teszterek véleményéről?Véleményt mindenki tud formálni. Normális véleményt már nem mindenki. Te amilyen csapongóan ugrálsz most is a témában, úgy nem igazán lehet véleményezni. Én is tudok így, csak az másoknak tuti nem lesz hasznára.
-
hombre[EU]
veterán
-
-
myckey
veterán
Még mindig nem tudni, mi hogy lesz a játékban.
A csomagok, meg létrák és likeok világában, még valószínűleg más is lesz.
Én biztos kivárom a végleges verziót. Majd ha az is csak Serpák szimuláció lesz ( persze most se erről van csak szó ), akkor elkezdek hülledezni.
Részemről.Bár az a problem, hogy nuku péesnégy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Playstation 5 Slim Digital, Telekom-os, pár napos, kifogástlan, számlával, VégsőÁR!!!
- Eladó egyedi építésű Marvel-Xmen Avangers Arcade Játékgép, Zenegép és virtual flipper egyben
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Microsoft Xbox Series X 1TB + Diablo IV (BONTATLAN)
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest