Hirdetés
- Apple MacBook
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen széket vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
Véget ért az utazásom (sikerült korán felkelni
)
Kojimás lett a vége,nem lepett meg...a tálalás Vannak emberek akiknek igényük/szükségük van a hozzá hasonló kreatív elmékre, mert szeretünk elmélázni arról,hogy minek a vallás vagy az istenek...hisz az élet története ettōl sokkal csodásabb; csillagporból lettünk
és Ōk közkinccsé teszik a saját fantáziájukat amiért mi hálásak vagyunk szeretjük és fogyasztjuk...
Szép kerek történet (plothole biztos van,nem jut eszembe,nem kerestem), emlékezetes élmény(ek), a színészek mind kiválóak talán DieHard volt számomra legkevésbé érdekes,Heart a legérdekesebb és Mikkelsen vitte a prímet....és a kis Lou jól "átvert"
60óra volt, van még egy két bekötésre váró terület és rengeteg csillag, de ez a játék már megadta nekem azt amit vártam tōle és nem szeretnék rossz szájízzel távozni...úgyhogy felkerül a Hall of Fame (nem adjuk kölcsön,nem adjuk el) polcra
Bye Sams!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest