Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Azért a közösségről, hogy mennyire fasza ötlet is volt ezt így megcsinálniuk, hogy tudjuk egymást segíteni:
Volt tegnap egy memória chip, ami baromi magasan volt fent egy szikla tetején. Nem északon a havas területen, hanem az Időzáporfarm környékén. De baromi magasan, 8 létra meg szenvedés lett volna az út fel oda kb... Na térképen megnéztem hova kell menni. Tettem egy jelölőt. Majd odafordultam a jelölt pont felé, felnéztem. És ott volt egy kötélpálya oszlop. Azért ilyenkor annyira megörül az ember. Nálam meg mindig volt 3-4 HKK 2. Szóval lecsaptam az enyémet, és már fent is voltam a chip-nél. Ezek azok a dolgok, amiket nem tudhtatták konkrétan előre a készítők. Full random. Egy jó fej játékostárson múlt, nem egy előre scriptelt dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egyedi építésű Marvel-Xmen Avangers Arcade Játékgép, Zenegép és virtual flipper egyben
- Steam Deck OLED 1TB + dokkoló
- Bontatlan limitált PS5 kontrollerek
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest