- Apple MacBook
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
- Márciusi pillanatkép a hardverpiacról
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én meg elkezdtem box-on mert tesóm akar majd coop-olni és ugye joy-al célozni sokkal másabb mint egérrel.
lényeg hogy ahogy megkaptam az első robit el is küldtem majd ott vártam a bench-nél és sasoltam hogy kiír e valamit de semmi szal én is ara gondoltam hogy ez bizony dlc-s skill.
Ja egyébként ha akarsz egy új nehézségi fokozatot akkor vegyél egy joy-t mert igen nehéz célozni vele ha az ember egérhez van szokva.
Az elején annyit haltam amennyit lehet.
Mikor a terra nova-n azt a kompot kell várni és addig ösze vagy zárva két regenerálóssal és barátaival, na az egy rémálom volt.
Ja mert azt azért hozzáteszem hogy Impossoble fokozaton kezdtem mert mi máson?
Viszont ez azt jelenti hogy nem tudom a lövéssel mindig visszatartani őket merthogy nem tudom időben és pontosan becélozni őket, a regen meg egy csapással kinyír szóval az élettültéssel nem kell bajolni.
De már kezdek belejönni. Asszem lassan megvan a megfelelő érzékenység is, (pc-n ugye maxra hózom az egér érzékenységet és két perc alatt hozzászokok) és már megvan a daráló puska meg alá az egy lövés temetéses preciziós csó is.
És komolyan az első cső amit szerzek az a line gun? Vagyis a tesla core? kipróbáltam de olyan lassan lő meg táraz meg csinál mindent hogy az ütés meg a taposás is hasznosabb..
Új hozzászólás Aktív témák

- Motoros topic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone-t használók OFF topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple MacBook
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- EVGA RTX 3080 10GB GDDR6X FTW3 ULTRTA GAMING Eladó!
- Dell Latitude 5490 14",FHD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11
- Synology Plus 16TB - HAT3310-16T - Új - Eladó!
- Samsung S22+ 256GB Phantom Black - Karcmentes, megkímélt állapotban!
- HP 255R G10,1 hónapos, 3 év HP Care garancia (Ryzen 5 7535U, 16GB DDR5 RAM, 512GB SSD, Win 11 home)
- AKCIÓ! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HUN I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest