- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Először is: megvan a game!

Másodszor, elmondanám a történetét:
Volt itt fenn PH-n hírdetve egy, gondoltam megveszem. Ennek kapcsán beugrottam ide a topic-ba. Olvasok, olvasok, nézem, hogy a TESCO-ba 2990.- Na több se kellett, irány a TESCO. Bemegyek, 1 db figyel a polcon, elötte az 11.990-es cimke.
Ha már itt vagyok, leveszem, megnézem a borítót, megfordítom, 2990.- van ráírva.
Irány az árleolvasó: Dead Space PC - 11.990.-
Irány a vevőszolgálat: mondom a néninek, hogy valami nem stimm, mert, ha jól tudom ez itt 2990.-, és ez is van ráírva, de az árleolvasó 11.990-et mutat. Várjak, megnézi. Pedig ez 11.990.-. Én meg úgy tudom, hogy annyiért megvehetem, ami rá van írva. Jó, várjak, hívja a PC-s kollegát. Jön az fickó, mondjuk, hogy mi van. Mondja, hogy igen, történt egy kis baki, ugyanis a TESCO-nak esze ágában nem volt beakciózni, de elírták az újságot, így ennyiért kellett adniuk. Viszont az akció 6-án lejárt. És különben is, a műanyag "dobozra" van ráragasztva, és az nem jelent semmit. Mondom semmi gond, de rá van írva, és elvinném ennyiért. Nem tudja odadni, mert ez mostmár ennyibe kerül, de nézzük meg mennyiért van kint. Odavitt egy polchoz, ott volt egy tucat (ezt elötte nem is láttam) mindegyikről le volt kapargatva a cimke, viszont nem volt kint ár. Mondom semmi gond. Nincs kint ár,
egyiken sincs ár, ezen viszont van, úgyhogy elviszem ennyiért...értsem meg, hogy nem tudja odadni. Mondtam, hogy akkor telefonáljon a főnökének, mert csak 9.000 Ft-ról van szó.Elindúltunk vissza a vevőszolgálatra, és mit ad isten, a góré épp ott beszélget. A kolléga elmondta neki mi a szitu. Megkérdezte, hogy mennyibe kerül most? Mondják, hogy 11.990.- És 2990.-re volt akciózva? (Csodálkozás). Mondta neki a fickó, hogy igen, de csak 6-áig. Jó, de mennyi van ráírva? Mondja a fickó, hogy 2.990. Akkor természetesen elviheti az úr 2.990-ért.
Köszönöm, viszlát!

Új hozzászólás Aktív témák

- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spórolós topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Xbox tulajok OFF topicja
- Jófogás tapasztalatok
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Ausom DT2 Pro elektromos roller
- Lenovo M720s Core i5 9500 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- AMD Phenom II X4 B95 processzor
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Asus VZ239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

egyiken sincs ár, ezen viszont van, úgyhogy elviszem ennyiért...értsem meg, hogy nem tudja odadni. Mondtam, hogy akkor telefonáljon a főnökének, mert csak 9.000 Ft-ról van szó.