Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Akciókamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Konkrét példa:
Vettem egy ASUS A7N8X-E Deluxe lapot. + 2x512 400-as Hynix D43-as memóriát (jó tuning memóriának számítanak)
Nem voltak hajlandóak stabilan 400-on menni a gépemben. Nemhogy duálban, hanem szingliben sem. Ennek ellenére nem vonatkozik rá a garó.
Szerencsére el tudtam intézni a boltban a cserét. 4 fajta memóriát próbáltam ki. Egy noname-et, és 3 fajta Kingmax-ot.
A 4 közül csak két kingmax-szal volt stabil. Az 500-as Hardcore-ral, és az egyik fajta (Zöld) 400-as Superram-mal. A piros 400-as Kingmax-szal nem ment, és a noname-mel sem.
Szóval 5 fajtából 2-vel volt hajlandó normálisan működni. :(
Egyik memória sem volt az Asus által javasoltak között, de a javasoltak közül csak a Corsair kapható Mo.-n, az meg nem volt az adott üzletben. (Meg nem is akartam annyit költeni. :)) ) Szóval mák, hogy találtam megfelelő memóriát, és ki tudtam cserélni.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Battlefield 6
- Projektor topic
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Gaming notebook topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- További aktív témák...
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7600X AM5 processzor eladó doboz+gari
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő