Új hozzászólás Aktív témák
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Az a helyzet, hogy van egy Abit IS7-E alaplapom (Dual DDR támogatás), amiben van 4 memória foglalat. Ebben eddig volt 2 db 256-os Samsung memória. Ma vettem még 2 darab 256-os Samsung modult. Nem teljesen egyforma a két típus, de mindkettő Samsung. Azonban mikor beraktam, és teszteltem Window Memory Diagnostic-kal, akkor hibákat talált (stride6 tesztnél). Gondotlam, esetleg az új memóriák rosszak. Kivettem a régieket, az újak hibátlanul mentek. Kipróbáltam egyesével, hátha a foglalatok rossza, de mind jó. Csak akkor van hiba, ha a két különbözú típusú memória egyszerre benne van. Láttatok már ilyet? Dual DDR-nél kell valamit külön engedélyeztetni? Alaplapi BIOS-t frissítettem. Mi lehet a hiba? Esetleg az eltérő CAS Latency? Vagy mit kell csinálni, hogy menjenek együtt? Aki találkozott már hasonló problémával, az segítsen pls. Fontos lenne, hogy ha már ennyi pénzt kiadtam, akkor legalább tudjam használni az új memóriákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hollow Knight és Silksong
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen SSD-t vegyek?
- Formula-1
- CPU léghűtés kibeszélő
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650, 100% Akkumulátor
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest