- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HP notebook topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Acer notebook topic
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
Aktív témák
-
nobufalo
tag
jó reggelt! A gép még mindíg stabil, le sem fagyott, pedig egész éjjel ment a letöltés!!!!! Király!
-
nobufalo
tag
Helyeslem, ha mindenképpen asus akkor ezt, de én a helyedben átváltanék egy NF7-S re :)
Gyere legyél te is nf7-es, nemhiába vette ez a sok jó embert ezt a lapot, én már a másodikat fogyasztom, de nagyon megvagyok elégedve!
Egy sima NF7-es lap szerintem 18ért(ennyiért lehet kapni) Best Buy -
nobufalo
tag
Vannak olyan márkás modulok amik hihetetlenül drágák de tuti mennek dualba, de ha veszel két egyforma memót akkor azok is menni fognak én 18750 ért vettem a két 400-as samsungot, és szerintem nagyon megérte, sokkal hamarabb betölt az xp, meg minden elég jó! most már lehet érezni a dual chanelt!!!!
-
nobufalo
tag
Senkit sem érdekel ez a téma? Valaki szóljon hozzá :(
-
nobufalo
tag
na most értem haza a meloból, kicsit még szerelgettem de 460 a vége, bár szerintem feszemeléssel, meg késleltetéssel többet is ki lehetne hozni, de egyenlőre ennyi elég, legalább tovább tart :)
bementem ma a nagykerbe(itt még nem is voltam egész jó hely)
csak az a baj hogy itt is olyan emberek dolgoznak akik azt sem tudják hol kell bekapcsolni a gépet....
mondom, hogy mi kéne kérdeztem milyen márkák vannak, mennyiért erre:
van samsung meg ilyen-olyan, mindeggyik jó és egy árban vannak, na mondom jó akkor veszek egy chrossairt, vagy kingstonet :) kiderült csak samsung van...
Lemegyek az árúátvevőbe, ahol épp két srác pakolt, mondom a bajom, és megakartam kérni őket, hogy valami tuti szériából adjanak, de azt se tudták mivan, még ki sem lehet próbálni egy elektrosztatikus zacsit sem adtak :(
lényeg a lényeg, hogy működik!!! -
nobufalo
tag
Ja azt nem is írtam, hogy 453Mhz-en mennek :) virulok, így már megérte a csere, végül is lecseréltem a régi meókat, olyanokra amik garisak és aránylag keveset, 3ezer forintba került
-
nobufalo
tag
nahh kicsit meghúztam a fülét:
barton 9*230
3dmark2001:11351
memteszt aidaval:
olvasás: 3304
írás: 1234
Elég komoly eredmény ennél csak a p4-ek hoztak jobb eredményt, meg egy athlon fx... -
nobufalo
tag
memória olvasás: 2841
Memória írás: 1059
Ezek elég jónak számítanak a táblázatban... -
nobufalo
tag
na megvan a két 400-as ram, de nemigazán vagyok elégedett, azért kicsit többet vártam...
a régi 266-os memókkal csináltam 10778-at 3dmarkt2001-ben
a mostani 400-asokkal 11092 pont ami azért több de nem az igazi igaz ezt nem húztam még...
viszont megy cas 2.0-ban ami asszem jót jelent mert féltem hogy mivel samsung csak cas3 vagy cas 4 ben fog menni, ja és tökéletesen megy dualban! :C -
nobufalo
tag
de mennyit hoz egy ilyen tunnig? telesítménynövekedésben? gyorsabban fog bootolni? vagy a játék gyorsabban betölt??? vagy csak nagyon fps-el fog menni?
-
nobufalo
tag
ja és mi a különbség a 3/3 vagy a 6/6 között???? ez sem teljesen világos...
[Szerkesztve] -
nobufalo
tag
milyen lapod van?
-
nobufalo
tag
Ezeket csak azért kérdeztem, mert van egy bartonom, egy nf7-s és valószínű most fogok venni 2db 400-as samsung rammokat, és a legjobbat szeretném kihoznmi belőlük, akkor most hogy állítsam be a memókat? most ''turbo''-n mennek, asszem az a legjobb időzítés...
-
nobufalo
tag
Most 266-os van és a barton 222-ig ment utána nem akar feljebb menni ez a rammok miatt van????
-
nobufalo
tag
Hello
Érdekelne, hogy 266 os nál mennyivel jobb a 400-as, érezhető a teljesítménynövekedés????gondolom játékokban azért dob valamennyit.
Aktív témák
Hirdetés
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HP notebook topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Subaru topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest