- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen SSD-t vegyek?
- iPad topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
Megvolt nem segített és azthiszem már rájöttem, hogy mi a probléma az x48-as chip.
Ugye a p5e-be ment az 1800 gond nélkül, de csak ha kivolt kapcsolva a remap ami 3gigát jelentett ahogy bekapcsoltam elkezdődtek a fagyások véletlenszerűen.
Ebbe a lapba meg ugye nem lehet 1700 fölé menni viszont itt működik a 4giga ram simán csak ugye kissebb sávszél mellett...
Ami mind2 lappal jól megy az a windows xp 32bit mer ugye az csak 3gigát lát, szal ott ezzel a lappal is megy az 1800 nincs gond vele prime is megy. Tehát ezekből én azt tudom leszűrni, hogy a chipkészlet kezeli "szarul" a 4giga memót persze nem mondom elég az 1600CL7-be az nem vitás, de közel se teljesít úgy mint 2gb memória esetén. Persze betudható a memóriának is ez a hiba, de mivel nem nyertem a lottón nem fogom végig probálgatni a gyártók összes ramjait.
Remélem a core I7-nél erre odafigyeltek és normálisan lehet majd hajtani a ramokat 4Gb-al vagy afelett, mert ugye a korral haladni kell és 2giga memó vista alatt kb netezésre elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest